FPSO și furnizor de platforme

FPSO și furnizor de platforme

Tehnologie fiabilă la bord

Împreună cu Phoenix Contact, realizați soluții pentru automatizare pe și sub punte.

În producția de petrol costisitoare, cu FPSO automatizarea eficientă poate fi un avantaj competitiv cheie decisiv. Tendința este de întreținere la distanță a sistemelor navale și de personal tehnic mai puțin odată cu creșterea dimensiunilor navei. În același timp, sunt importante și certificatele și protocoalele maritime, precum SAE J1939, NMEA 2000, NMEA 0183, GL sau ABS.

Hardware-ul trebuie să reziste în condiții dure și să includă funcții specifice, de exemplu capacitatea de estompare totală a afișajelor. În acest caz, Phoenix Contact este partenerul dvs. cu experiență pentru soluții de automatizare fiabile pe și sub punte.

Avantajele dvs.

  • Funcția performant și securizată Heave Compensation, grație soluțiilor de comandă redundante
  • Mai multă siguranță la bord, cu integrarea perfectă a detectoarelor de gaze
  • Soluții flexibile pentru operare și monitorizare, grație IPC-urilor, HMI-urilor și soluțiilor de vizualizare pentru construcția de nave

Soluții Heave Compensation

Pistoane pentru Heave Compensation  

Soluții de automatizare pentru Heave Compensation

Cu o soluție de automatizare pe baza unei redundanțe aplicative a sistemului, vă asigurați că funcția Heave Compensation garantează întotdeauna poziția corectă a navei. De exemplu, dacă funcția Dynamic Positioning nu mai este suficientă din cauza creșterii nivelului apei.

Cu routerele de security mGuard și tehnologia VPN, comunicația securizată împotriva accesului neautorizat în rețea este asigurată.

Detectarea gazelor

Tablou de distribuție cu tehnologie de comandă Axioline  

Design redundant de sistem, pentru o alarmare sigură

În mod special în industria de petrol și gaze, diferite gaze reprezintă un pericol pentru om și mașină. Cu o soluție de la Phoenix Contact, introduceți detectorul de gaze perfect în sistemul de comunicații.

Datorită configurației redundante, în caz de urgență sunt asigurate imediat alarma și contramăsurile. În funcție de cerințe, această soluție poate fi realizată și cu SIL.

Surse de alimentare redundante

Tablou de distribuție cu sursă de alimentare redundantă  

Sursă de alimentare auxiliară complet redundantă

Dacă la componentele sistemului sau la componente particulare apar întreruperi scurte în alimentarea cu energie, acestea pot duce la întreruperi de producție scumpe din cauza timpilor morți de producție.

Phoenix Contact vă oferă surse de alimentare auxiliare redundante și permanente, de la rețea la fiecare consumator în parte.

Alarmare și monitorizare redundante

Sisteme precum propulsia unei nave, generarea de energie, mașina de canotaj sau centrala de anunțare a incendiilor fac parte dintre serviciile esențiale la bord. Dacă acestea se avariază, asta înseamnă pericol pentru echipaj și pentru navă.

Pentru a fi informat la timp cu privire la situații critice, sunt instalate sisteme redundante de alarmare și modernizare, bazate pe tehnologie robustă de control și de rețea. Pe lângă serviciile esențiale sistemul informează și despre starea generală, despre gradul de umplere al apei de balast al rezervoarelor de combustibil și al rezervelor de apă potabilă.

Topologie: alarmare și monitorizare redundante  

Concept de redundanță pentru nave

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere