Sala mașinilor

Sala mașinilor

Porniți la drum

Cu sisteme redundante asigurați operarea de înaltă disponibilitate și eficientă a motoarelor și propulsiilor.

Pentru o operare fără problemă a navei este necesară o comandă fiabilă al sălii mașinilor. Cu sisteme redundante pe baza PROFINET, Phoenix Contact asigură o operare de înaltă disponibilitate și eficientă a motoarelor și propulsiilor. Software-ul PC Worx este ușor de programat conform IEC 61131 și transmite către camera de control valorile înregistrate la controler.

Avantajele dvs.

  • Conectare simplă grație multor protocoale de comunicație, indiferent de producător
  • Extensibilitatea punctelor I/O, fără efort de cablare
  • Concepte descentralizate pentru efort de cablare redus, grație punctelor I/O apropiate pe senzor

Comandă mașini cu SAE J1939

Sala mașinilor în submarin  

Comanda fiabilă a motoarelor și propulsiilor

Pentru fluxuri fără probleme în sala mașinilor aveți nevoie de o comandă fiabilă. O realizați cu soluțiile noastre pentru automatizarea motoarelor și propulsiilor.

Grație interfețelor deschise, rămâneți flexibil în conectarea mașinilor dvs. Cu protocolul de comunicații pe bază CAN J1939, aveți mereu controlul asupra proceselor complexe din sala mașinilor.

Comunicații GPS conform NMEA 2000

Soluții pentru navigație  

Integrare simplă a datelor de navigație

Grație comunicațiilor GPS conform NMEA 2000 puteți integra datele de navigație din ECDIS (Electronic Chart Display and Information System) simplu în sistemul dvs. de automatizare, fără să mai fie necesare alte gateway-uri.

Înregistrare de date NMEA 0183

Interfață de rețea NMEA-Konverter   

Soluție de rețea pentru transmiterea de date conform NMEA 0183

Voyage Data Recorder (VDR) colectează date importante ale senzorilor de la bordul navelor. Aceste date sunt esențiale pentru evaluarea accidentelor navale, astfel că trebuie folosite numai componente robuste și testate.

Phoenix Contact vă oferă soluția adecvată pentru înregistrarea de date conform NMEA 0183.

Conectarea de înregistratoare de date conform NMEA 0183

NMEA 0183 este un standard definit pentru comunicațiile între dispozitivele de navigație de pe nave. Înregistratoarele importante de date (VDR sau Blackbox) dispun de o intrare NMEA 0183, care nu este compatibilă cu cei mai mulți senzori standard.

Cu funcții bloc speciale de la Phoenix Contact sunt înregistrate, scalate și transmise prin protocolul NMEA 0183 către blackbox, semnalele senzorilor prin intermediul tehnologiei de comandă. Punerea în funcțiune se efectuează simplu prin parametrizare de rețea și fără eforturi mari de programare. Comunicațiile între înregistratorii de date navale și sistemul de senzori poate fi instalată cu costuri optime, deoarece numărul terminalelor inline input este poate fi adaptat în mod optim la aplicație.

Topologie: conectarea de înregistratoare de date conform NMEA 0183  

Comunicații standardizate cu înregistratoarele de date navale prin NMEA 0183

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere