Punți

Punți

Pentru o vizibilitate clară

Soluțiile de controler și vizualizare asigură securitatea cea mai înaltă chiar și pe mare agitată și în condiții dificile de luminozitate.

Din cauza mediului la care sunt expuse, navele solicită în mod deosebit fiabilitatea sistemelor de automatizare. La fel, o vizualizare și o operare clară pe mare foarte agitată și în condiții de lumină foarte diferite sunt obligatorii pentru o operare în siguranță a navei.

Phoenix Contact vă oferă soluții personalizate pentru punte: de la o soluție fiabilă de control, grație redundanței rezistente la defecțiuni și până la dispozitive maritime de operare și monitorizare.

Avantajele dvs.

  • Calitate verificată: certificat în conformitate cu GL, LR, BV, DNV, ABS și EN 60945
  • Soluții avantajoase pentru modernizare și extindere a sistemului
  • HMI-uri maritime și PC-uri industriale cu distanță de protecție a busolei conform ISO 694 și DIN EN 60945 Alineat 11.2

Panou operator pentru aplicații maritime

Panou operator pentru aplicații maritime  

HMI pentru utilizarea pe punte

Pentru utilizarea pe punte aveți nevoie de dispozitive HMI care să facă față la cerințele înalte de pe nave.

Gradarea fluxului luminos la afișajele tactile industriale rezistive face parte din gama de funcții, la fel și semnalul acustic de alarmare integrat. Prin ieșirea fără potențial pot fi comandate dispozitive externe de raportare.

Vizualizare redundantă multi-client

Vizualizare pe un HMI maritim  

Vizualizare în rețea grație soluției multi-client

Cu soluțiile noastre de operare și monitorizare, vă asigurați că aveți la dispoziție informațiile corecte în locația corectă.

Prin urmare, clienții au acces la un server redundant superior. Pe PC-ul industrial central stabiliți drepturile de acces și ce subseturi sunt oferite cărui client. Aceasta se bazează în mod special pe hardware-ul și software-ul adaptate la construcția de nave.

Soluții pentru sistemele de ștergere a geamurilor

Geamurile punții  

Cea mai bună vizibilitate de pe punte

Vizibilitatea bună a căpitanului trebuie să fie garantată în orice moment, pentru siguranța la bord.

Cu automatizarea fiabilă a sistemelor de ștergere a geamurilor, asigurați o operare în siguranță chiar și pe mare agitată.

Vizualizare ușor de configurat, conectată în rețea

Realizați o vizualizare multi-client în rețea, cu acces la panouri tactile maritime pe baza unui server OPC redundant. Aveți mereu sub control funcțiile de alarmare și monitorizare, grație accesului la o bază de date consistentă în diferite locuri de pe navă. Cu sistemul conceput redundant asigurați comunicații de date de înaltă disponibilitate la bord. Prin HMI mai controlați și lumina și climatizarea.

Topologie: vizualizare ușor de configurat, conectată în rețea  

Soluție pentru comunicații de date de înaltă disponibilitate la bord

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere