Peters Shipyards: nave de containere cu tehnologie modernă

Alarmare și monitorizare în larg

Navă de containere Peters  

Monitorizare și alarmare automatizată

Aplicație

Emma este o navă de 90 de metri lungime și 12,5 metri lățime din clasa de spărgătoare de gheață 1A. Șantierul naval Peters Shipyards B.V. a predat-o companiei de transport maritim G. de Vries. La fel ca alte 20 nave, Emma este operată cu un sistem modern de monitorizare și alarmare. Baza pentru asta este tehnologia de comandă de la Phoenix Contact.

Soluție

Pentru a garanta siguranța tuturor parcursurilor, aici este instalat un sistem de monitorizare inovator al firmei eL-Tec. Sistemul controlează în mod fiabil toate stările sistemului navei și preia în același timp diferite sarcini: de pildă controlul pompelor, luminilor de navigație și încălzirii. Controlul principal și vizualizarea au loc printr-un controler de înaltă performanță bazat pe PC de la Phoenix Contact.

Rezultat

În construcția de nave monitorizarea și alarmarea pot fi automatizate în mod fiabil și eficient cu o tehnologie de comandă performantă.

PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere