Hallberg-Rassy: sigur în larg cu protecția la supratensiune

Aplicație

Hallberg-Rassy Varf AB în Ellös, Suedia, construiește iahturi cu pânză din clasa de lux ca nava cu pânză de 20 de metri HR 64. Împreună cu proprietarul navei Sunny Times, domnul Günther Cramer, Phoenix Contact a elaborat un concept de protecție la supratensiune și l-a instalat pe iahtul cu pânze.

Redare videoclip

Soluție

Punerea în aplicare a conceptului de protecție include domenii de protecție internă și externă la descărcări atmosferice, precum și protecția catodică la coroziune. Deoarece toate cablurile metalice sunt împământate prin chilă, dispozitivele sensibile de navigație, comunicare, control și propulsie trebuie asigurate împotriva curenților de descărcare cu dispozitive corespunzătoare de protecție la supratensiune.

Și în cazul inducerii unei tensiuni de descărcare la aprovizionarea de pe uscat trebuie utilizate dispozitive de protecție corespunzătoare. Protecția catodică la coroziune este asigurată de anozi de sacrificiu, care protejează arborele de antrenare și alte componente metalice de uzură.

Concluzie

Conceptul cuprinzător de protecție și executarea specializată la bord oferă o protecție maximă împotriva avarierii instrumentelor indispensabile la bord - în larg și în port.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere