Număr redus de piese și costuri mici de depozitare

Număr redus de piese și costuri mici de depozitare

Un sistem, flexibilitate totală

Reduceți numărul de piese și beneficiați în continuare de flexibilitate, cu produsele standardizate și accesoriile unitare.

Soluțiile de produs perfect coordonate sunt un factor decisiv pentru dvs., pentru a păstra la cel mai mic nivel posibil costurile de producție a unei mașini. Accesoriile noastre unitare şi standardizate pot fi utilizate în numeroase grupe de produse. Astfel reduceți numărul de piese și costurile de depozitare, beneficiind în continuare de flexibilitate. Produsele standardizate îi ajută pe montatorii și tehnicienii dvs. de service, prin conceptul unitar de design și operare, la punerea în funcțiune și întreținere.

Cu CLIPLINE complete vă stă la dispoziţie un sistem de blocuri terminale modulare pentru toate conexiunile. Cu sistemul de relee RIFLINE complete realizaţi toate aplicaţiile cu relee standard şi utilizaţi sistemul I/O Axioline F pentru toate reţelele uzuale.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Informații suplimentare

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere