Proiectare și marcare

Proiectare și marcare

Proiectare și marcare constantă cu un sistem

Cu PROJECT complete puteți planifica, proiecta și inscripționa în mod simplu și rapid.

Faza de proiectare şi planificare în producţia de dulapuri de distribuţie ia mult timp. De aceea, optimizarea acestor procese aduce avantaje concurenţiale substanţiale. Pentru aceasta, este necesar un software care permite un flux neîntrerupt de date, de la conceperea schemei electrice şi planificarea componentelor, până la realizarea marcărilor adecvate.

Software-ul de proiectare și marcare PROJECT complete acompaniază întregul proces de construire a tabloului de distribuție. Acesta preia datele schemei electrice din toate programele uzuale CAE, le implementează în produsele potrivite şi creează o documentaţie cuprinzătoare a proiectului. Instrumentul de marcare pune la dispoziție o interfață de utilizator operabilă intuitiv și permite proiectarea individuală, verificarea automată și comanda directă a șirurilor de blocuri terminale.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere