Producție fără întreruperi în linia modulară de montaj

Prezentare generală

Producția de mașini la Phoenix Contact  

Producția de mașini la Phoenix Contact

Liniile de montaj extrem de automatizate, care produc componente de primă clasă, presupun un producător de mașini cu idei inovatoare, competență cuprinzătoare precum și experiență îndelungată.

Din acest motiv producția proprie de mașini de la Phoenix Contact dezvoltă și produce sistemele corespunzătoare. Printre altele sistemele de montaj cu comutări rapide sunt concepute și puse în aplicare cu durate reduse de ciclu.

Cu 180 de angajați domeniul susține toate domeniile de afaceri de la Phoenix Contact precum și locațiile de dezvoltare și producție de la nivel global.

Aplicație

Linie modulară de montaj  

O linie de montaj modulară permite o mare flexibilitate în producție

Un exemplu pentru puterea inovatoare a producției de mașini este linia de montaj modulară pentru prize Inline. Ea produce 200 de variante diferite în procedura one piece flow, astfel încât la dorința clienților pot fi produse rapid și cantități foarte mici.

Pașii de lucru sunt împărțiți în mai multe stații. Aici sunt montate componentele individuale ale conectorului finit. Camerele și instalațiile de testare garantează atât montarea corectă cât și calitățile produsului.

O linie de montaj de dimensiunile acestea trebuie să lucreze continuu ca să se amortizeze rapid. Pentru a se evita timpii morți, este nevoie de fiabilitate mare a componentelor. Sursa de alimentare are aici o importanță foarte mare, căci dacă controlerul nu este alimentat cu 24 V c.c., se oprește și odată cu el și mașina.

Soluție

Surse de alimentare QUINT POWER  

Surse de alimentare QUINT POWER declanșează rapid întrerupătoarele circuitelor de protecție în miniatură.

Pentru a evita timpi morți, producția de mașini se bazează atât pe sursele de alimentare QUINT POWER, dar și pe soluții neîntreruptibile.

Conectori fagure decentralizați
Sursele de alimentare sunt montate în mici conectori fagure decentralizați, care se află direct la mașină.

Datorită tehnologiei SFB (Selective Fuse Breaking) sursele de alimentare cu comutare primară declanșează în mod fiabil și rapid întrerupătoarele circuitelor de protecție în miniatură. Astfel, căile de curent defecte sunt oprite selectiv, defectul este limitat și componentele importante ale mașinilor rămân în funcțiune.

Monitorizarea preventivă a funcțiilor raportează stările critice de operare, înainte de apariția erorilor. În afară de asta, capacitatea statică de rezervă POWER BOOST permite o pornire fiabilă a sarcinilor cu curenți de anclanșare înalți.

Surse de alimentare neîntreruptibilă  

Sursa de alimentare neîntreruptibilă furnizează curent chiar și atunci când rețeaua se întrerupe

Tablou de distribuție central
Pentru alimentarea tabloului central de distribuție producția de mașini s-a decis pentru folosirea surselor de alimentare neîntreruptibile QUINT DC-UPS.

Costurile la pierderea de date sau la întreruperea producției sunt foarte mari, astfel încât soluția neîntreruptibilă are sens. Sursa de alimentare alimentează controlerul și PC-ul industrial la o cădere de curent suficient de mult cu 24 V c.c. pentru ca datele importante de proces să fie stocate și PC-ul industrial să fie închis.

Concluzie

Surse de alimentare QUINT POWER în linia de montaj modular  

Surse de alimentare QUINT POWER în tabloul de distribuție

Când vine vorba de alimentarea fiabilă a componentelor sensibile, sursele de alimentare QUINT POWER se dovedesc cea mai bună soluție în baza calității și funcționalității lor mari.

Ele sunt indispensabile pentru linia de montaj a conectorilor Inline, pentru a garanta o disponibilitate mare a aplicației.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7
Referrer:

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere