Soluții rapide și flexibile pentru mașini de imprimat digitale

Prezentare generală

Imprimantă pentru ceramică cu jet de cerneală de la Cretaprint  

Imprimantă pentru ceramică cu jet de cerneală de la Cretaprint

Cretaprint a fost înființată în 1997 cu obiectivul de a dezvolta mașini pentru industria ceramică pentru ornarea prin intermediul flexografiei. Rezultatele bune ale acestei idei au asigurat întreprinderii o creștere considerabilă.

În 2011, Cretaprint se impune în branșă cu introducerea de inovații semnificative ca lider pe piața mondială în domeniul ornării ceramice digitale. Un exemplu pentru puterea de inovare a companiei o constituie Double Tile Printing. Acesta este un procedeu de imprimare, în care pot fi imprimate concomitent două formate și modele de imprimare diferite.

Aplicație și soluție

Blocuri terminale și relee PLC cu tehnologie de conectare Push-in  

Tehnologie de conectare Push-in pentru mașini de imprimat digitale

La construcția noilor mașini, necesarul redus de spațiu și modularitatea au o importanță centrală. De aceea Cretaprint folosește tehnologia Push de la Phoenix Contact. Această tehnologie de conectare reduce timpul de montaj al componentelor și economisește suplimentar spațiu în tabloul de distribuție.

Mai mult de atât, la Cretaprint sunt utilizate alte tehnologii de la Phoenix Contact. Un exemplu pentru acest lucru îl constituie sursele de alimentare, releele industriale și semiconductoare, conexiunile pentru magistralele de câmp, sistemul de trecere a cablurilor CES precum și demaroarele hibrid CONTRACTON.

Și aceste produse pot fi conectate simplu și rapid și reduc astfel semnificativ timpii de montaj și de cablare. Datorită designului compact, produsele sunt deosebit de economisitoare în ceea ce privește spațiul.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7
Referrer:

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere