Înregistrare fiabilă și evaluarea datelor de operare

Înregistrarea datelor de operare

Înregistrare fiabilă și evaluarea datelor de operare

Cu ajutorul datelor, optimizați mașinile și procesele de producție.

Pentru a putea participa în mod competitiv pe piață, procesele trebuie să fie extrem de eficiente și să se îmbunătățească în mod constant. Datele mașinilor și ale instalațiilor reprezintă factorul esențial pentru optimizarea mașinilor și a proceselor de producție. Colectarea și evaluarea valorilor precum volumul debitului, curenții și temperaturile permit întreținerea predictivă, îmbunătățind astfel puterea mașinii și reducând timpii de inactivitate ai mașinii.

Cu ajutorul componentelor noastre pentru înregistrarea datelor de producție, dispuneți de toate instrumentele necesare pentru transformare precisă, măsurare, monitorizare, afișare și înregistrare a valorilor de consum. De asemenea, aceste date pot fi evaluate în prealabil cu ajutorul unui controler din gama PLCnext Control și transmise în mod simplu în Cloud.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere