Producție de mașini

Producție de mașini

Produse și soluții pentru succesul dumneavoastră

Ca partener al producției de mașini aducem o contribuție decisivă competitivității dumneavoastră.

Înapoi la Soluții

Categorii

 • Produse
  Produse

  Cu portofoliul extins de produse de la Phoenix Contact, beneficiați de soluția corectă pentru cele mai diverse cerințe din producția de mașini.

 • Povești de succes
  Povești de succes

  Pozițiile de referință vă oferă o privire de ansamblu asupra ofertei noastre de servicii pentru producția de mașini.

 • Service și asistență
  Service și asistență

  Prin rețeaua noastră de vânzări mondială, suntem întotdeauna aici pentru dvs. și nu numai la achiziționare, ci și după aceea.

 • Contact
  Contact

  Pentru întrebări, cereri sau sugestii, vă stau la dispoziție persoanele noastre de contact din departamentul producției de mașini.

Producția de mașini constituie o piață globală și foarte dinamică. Concurența, în care vă aflați ca ofertant, este dură. Pentru dvs. este vorba de a corespunde cerințelor clienților dvs. și de a dezvolta o ofertă de produse și de servicii, care vă face să fiți continuu competitiv. Rentabilitatea, calitatea, flexibilitatea și performanța mașinilor dvs. se află în prim plan.

Optimizarea proceselor în producția tablourilor de distribuție

Soluții pentru procese eficiente

Soluții pentru procese eficiente

Fabricarea unui tablou de distribuție este specifică firmelor de producție din țările cu venituri mari: loturi mai mici, costuri tot mai mari, timp de livrare mai scurt. Pe de altă parte, producția industrializată este redusă.

Phoenix Contact oferă soluții pentru procese eficiente ca o completare la produse optime pe baza metodelor lean, automatizare procese și soluții IT integrate.

Partenerul dvs. puternic pentru producția de mașini

Partener în producția de mașini  

Comunicare la nivelul ochilor

Phoenix Contact se află în legătură strânsă cu industria producătoare de mașini. Producția de mașini proprie sprijină cu 180 de angajați toate domeniile de afacere de la Phoenix Contact precum și domeniile de dezvoltare și producție de la nivel global.

Astfel, provocările la care trebuie să faceţ faţă zilnic ne sunt perfect cunoscute. Portofoliul de servicii se întinde de la construirea de dispozitive controlabile manual până la sisteme de fabricație complexe.

Dezvoltăm împreună mijloace de producție de înaltă calitate, soluții inovatoare și tehnologii de fabricație din cele mai moderne.

Producția de mașini are tradiție la noi.

Producția de mașini la Phoenix Contact

Producția de mașini la Phoenix Contact 1968 (stânga), azi (mijloc) și pe viitor (dreapta).

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere