Înapoi la Prezentare generală

Înnoire la măsurarea energiei la Vattenfall în Polonia

Vattenfall: 1,1 milioane de clienți abonați la curent electric în Polonia

Vattenfall este cel de-al patrulea mai mare producător de energie și cel mai mare producător de căldură din Europa. Viziunea Vattenfall este de a fi o companie energetică europeană de top. Compania este activă comercial în Suedia, Danemarca, Finlanda, Germania și Polonia. Vattenfall participă activ la întregul lanț de valoare adăugată al electricității (generare, transmisie, distribuție și vânzare). Dincolo de aceasta, Vattenfall joacă un rol activ la comerțul cu curent electric. În plus, Vattenfall produce, distribuie și vinde căldură.

Grupul are mai mult de 32.000 de angajați. Statul suedez este proprietar unic al societății mamă, Vattenfall AB. În Polonia, producerea și vânzarea căldurii constituie partea principală a întreprinderii. Vattenfall deține o cotă de piață de aprox. 27 de procente. Curentul este produs de asemenea în cantități mai mici. Distribuția deține și controlează rețele electrice și distribuie curent electric la 1,1 milioane de clienți, în principal în partea sud-vestică a țării. Vattenfall are cca. 1,1 milioane de clienți abonați la curent electric în Polonia.

Aplicație

Firma distribuie 11 procente de curent în sectorul energetic polonez și deține 26.757 km din rețeaua electrică. Vattenfall Distribution Poland S.A. are 9000 stații de curent electric și de transformatoare.

Unele din ele au fost învechite și necesitau modernizare. În cazul de față, clientul a necesitat o soluție pentru măsurarea energiei pe termen scurt și mediu pentru circuitele de măsurare ale contorului.

Soluție

Soluția de la Phoenix Contact, măsurări ale contorului de electricitate, posibilitatea de a întrerupe circuite de tensiune trifazate și de a scurtcircuita transformatorul de curent îndeplinește toate cerințele de la Vattenfall. Bornele universale sunt montate pe șine și acoperite complet cu o carcasă transparentă pentru a proteja circuitele de tensiune. Rezultatul este un set gata de instalat din blocuri terminale, montate pe șine, cuplabile, cu o acoperire (FIBOX), formată din blocuri terminale URTK 6, URDK 6 și UT 4-HESI cu punți de cuplare SB 2-8-T, barete de marcare colorate și 6 fișe de testare PSBJ-URTK pentru o diferențiere mai bună în 3 etape.

Siguranță înaltă, operare clară și utilizare universală – acestea sunt caracteristicile notificabile ale blocurilor terminale URTK 6 și URDK 6.Blocurile terminale dezvoltate special pentru utilizarea în circuitul de convertire secundar dețin posibilități bilaterale pentru integrarea punților de comutare și prizelor de testare.

Avantaje

Soluția de la Phoenix Contact, specifică clientului, premontată în locația poloneză Dlugoleka, alimentează Vattenfall cu un set gata de instalare din blocuri terminale conectabile. Un cod de articol permite comanda ușoară de către constructor. Acest model este utilizat acum în Polonia și de alți distribuitori de curent electric.

PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere