Service și asistență pentru mobilitatea electrică

Service și asistență

Service-ul nostru reprezintă o plusvaloare pentru dvs.

Cu serviciile noastre vă sprijinim în realizarea soluției dvs. de încărcare.

Un service este considerat bun, atunci când sunt depășite așteptările dvs. În acest scop este nevoie de orientare către clienți, forță inovatoare, viteză și entuziasm. La Phoenix Contact, aceste valori fac parte din ADN-ul companiei.

Acesta nu este singurul motiv pentru care suntem mai mult decât un simplu furnizor de componente: cu numeroasele noastre servicii, cum ar fi consultanța, concepția, programarea și personalizarea, vă sprijinim în realizarea soluției sau aplicației dvs. de încărcare. La cerere dezvoltăm, de asemenea, variante de produse personalizate și soluții individuale care depășesc cerințele standard.

Proiectarea și concepția infrastructurii dvs. de încărcare

Proiectarea și concepția infrastructurii dvs. de încărcare  

Exemplificarea construcției a trei puncte de încărcare

Vă sprijinim și vă însoțim în toate etapele proiectului dvs. – de la proiectare, până la punerea în funcțiune. Pentru aceasta, asamblăm produsele corespunzătoare în conformitate cu cerințele dvs. și elaborăm scheme de cablare.

Pe lângă acestea, vă ajutăm să vă conectați la managementul energetic și al clădirii dvs., precum și la entitatea de decontare. Respectăm standardele actuale de încărcare, normele și legea privind măsurarea și etalonarea.

Asamblarea soluției dvs. HPC cu răcire

Asamblarea soluției dvs. HPC cu răcire  

Componentele sistemului HPC

Sunteți producător sau proiectant de soluții de încărcare rapidă HPC?

Pe baza spațiului de instalare al stâlpilor dvs. de încărcare, a condițiilor climatice de la locul de amplasare și a altor factori, implementăm combinația optimă de cablu de încărcare HPC, trecere prin panou, controler, precum și alte componente.

De asemenea, vă recomandăm agregate de răcire adecvate și schimbătoare de căldură de la unul dintre partenerii noștri de tehnologie.

Programarea soluției dvs. de software

Programarea soluției dvs. de software  

Dezvoltarea de software personalizat

Aveți cerințe speciale ce nu sunt acoperite de software-ul nostru standard?

Dezvoltăm inclusiv soluții software individuale prin crearea de funcții bloc adecvate pentru comunicația între punctele de încărcare și sistemele de nivel superior.

De asemenea, proiectăm o interfață de utilizator intuitivă, optimizată pentru operarea tactilă în funcție de preferințele dvs.

Conector de încărcare cu logo-ul dumneavoastră

Conector de încărcare cu logo-ul dumneavoastră  

Conector de încărcare cu logo-ul clientului

La cerere, fabricăm conectorii noștri de încărcare la c.a. și cu logo-ul firmei dvs. Acest lucru conferă stației de încărcare sau wallbox-ului dvs. un branding și aspect exterior unitar.

Logo-ul dvs. poate fi imprimat în relief în componenta moale a conectorului de încărcare, sau puteți decide pentru o etichetă adezivă rezistentă la UV și intemperii, imprimată în alb-negru sau color.

Cabluri de încărcare conform cerințelor dvs.

Cabluri de încărcare conform cerințelor dvs.  

Diverse cabluri de încărcare

Din gama noastră largă, alegeți dintre diferitele lungimi și secțiuni, cabluri metrice și AWG, precum și cabluri spiralate și drepte.

Dacă nu vă găsiți la noi combinația dorită, este posibilă conceperea și fabricarea unui articol personalizat. La cerere veți primi cablul inclusiv cu capătul tăiat/dezizolat, asamblat sau compactat.

Dezvoltarea prizelor personalizate de încărcare vehicul

Dezvoltarea prizelor personalizate de încărcare vehicul  

Mufe de intrare specifice clienților pentru producătorii de automobile

În conformitate cu cerințele dvs. cu privire la spațiul de instalare, puterea de încărcare și domeniul funcțional, dezvoltăm așa-numite mufe de intrare autovehicul pentru producția în serie a automobilului dvs. electric.

Pe lângă aceasta, integrăm elemente caracteristice, precum indicatoare LED, iluminare, elemente de operare sau mecanismul de blocare al conectorului de încărcare și clapetei de încărcare.

Prin concepte inteligente de răcire și măsurarea temperaturii de înaltă precizie, reducem secțiunile conductorilor și reducem astfel costurile întregului sistem de încărcare.

Doriți să vă realizați soluția de încărcare cu noi?

Vă consiliem cu plăcere și clarificăm împreună cerințele specifice proiectului dvs.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Serviciu

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere