Componente și soluții

Componente și soluții

Competență multilaterală

Aflați mai multe despre viitorul mobilității cu produsele și serviciile de la Phoenix Contact.

Înapoi la Mobilitate electrică

Categorii

 • Componente pentru autovehicule electrice
  Componente pentru autovehicule electrice

  Phoenix Contact E-Mobility GmbH constituie persoana de contact pentru industria de autovehicule referitoare în ceea ce privește subiectul mobilitatea electrică. Dezvoltăm mufe de autovehicul conform standardelor și soluții specifice clienților pentru producătorii de autovehicule și furnizori.

 • Componente pentru infrastructura de încărcare
  Componente pentru infrastructura de încărcare

  Prin folosirea produselor noastre sunt garantate un control și o monitorizare sigură a procesului de încărcare. Programul include pe lângă cabluri de încărcare și prize de încărcare de infrastructură și alte componente.

 • Soluții pentru infrastructura de încărcare
  Soluții pentru infrastructura de încărcare

  Prin componentele pentru infrastructura de încărcare, sistemele de comunicație pentru softul IT și de management al încărcării, Phoenix Contact oferă un program complet de soluții pentru furnizorii de energie și operatorii de parcuri de autovehicule.

Phoenix Contact vă oferă un spectru larg de produse și servicii pentru mobilitate electrică: de la interfețe de încărcare pentru autovehicule și coloane de încărcare pentru încărcarea AC și DC prin controlere pentru coloane de încărcare până la soluții complete pentru monitorizarea proceselor de încărcare.

Avantajele dvs.

 • Cel mai cuprinzător program de produse de pe piață mulțumită sprijinirii tuturor standardelor pentru încărcarea AC și DC.
 • Maturizare rapidă a pieței mulțumită componentelor adaptate de la un singur furnizor
 • Consistență mare datorită componentelor de comunicație opționale pentru operatorul infrastructurii și managerului parcului auto

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Serviciu

Încărcare rapidă într-o nouă dimensiune

Cu High Power Charging, mobilitatea electrică devine o facilitate cotidiană.

High Power Charging Technology
High Power Charging Technology

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere