Heldele GmbH

Stații de încărcare cu proiectare de la Heldele

Stații de încărcare cu proiectare de la Heldele  

Clapă inteligentă: priza pentru încărcare este accesibilă doar pe bază de autorizație.

Heldele GmbH este cea mai importantă întreprindere pentru servicii din domeniul tehnologiei electrice și comunicației din sudul Germaniei. Firma cu sediul central în Salach are circa 500 de angajați și oferă produse, sisteme și servicii cu accentul pe electrotehnică, IT și tehnologie de comunicații și de automatizare.

Din cercul de clienți fac parte firme din industrie și comerț, dar și instituții publice și freelanceri. Energiile regeneratoare fac parte de ceva vreme din gama de servicii a firmei care se caracterizează singură în tipic stil suab de understatement ca manufactură. Pe lângă fotovoltaică pentru care a fost înființat împreună cu partenerii de sistem un centru de concepție, Heldele se angajează activ în domeniul mobilității electrice.

Aplicație

EV Charge Controller într-un pilon CAP  

EV Charge Controller (în imagine în stânga) se potrivește foarte bine în carcasa subțire a pilonilor CAP

În dezvoltarea unui nou pilon de încărcare conducerea de la Heldele GmbH a înțeles rapid că firma nu poate oferi pe piață doar un alt pilon de încărcare. Ideea tehnicienilor specializați pe electronică și comunicații: stația de încărcare trebuie concepută interactivă și echipată cu funcții suplimentare de confort și informații pentru șoferi.

Pentru a se evidenția printre alte stații și alți piloni de încărcare, Heldele a angajat un designer industrial renumit. Scopul să era să creeze un limbaj inovator al formei, care să aibă succes și la utilizatorii finali care pun accent pe stil. Rezultatul a fost seria de piloni inteligenți „CAP” în culoarea portocaliei tipică pentru Heldele. Conceptul se orientează în funcție de caracterul modular al pilonilor de încărcare de la Heldele. Sunt ușor de montat și datorită designului divers au o mare valoare de recunoaștere.

Pentru a putea opera economic infrastructura de încărcare și a putea pune la dispoziție multe puncte de încărcare, Heldele a avut nevoie de un sistem de management pentru stațiile de încărcare, cu ajutorul căruia să fie acoperite întreaga comunicare cu Back-End precum și cu funcții de control și monitorizare.

Soluție

Sub capotă se află multe produse de la Phoenix Contact care fac încărcarea la curent alternativ sigură și confortabilă. Datorită dimensiunilor compacte echipa de dezvoltatori de la Heldele condusă de șeful de proiect Georg Thomas pentru EV Charge Controller de la Phoenix Contact. Dispozitivul de dimensiunile unui dispozitiv de protecție la curenți reziduali controlează întreaga comunicare cu vehiculul care trebuie încărcat (handshaking) și preia toate procesele de control care au legătură cu încărcare, precum blocarea conectorului, eliberarea și semnalizarea.

Controlerul instalat opțional ILC 150 ETH și routerul de telefonie mobilă cu UMTS/HSPA permit utilizarea în cele mai diferite scenarii de aplicații. Din pachetul de soluții fac parte și priza și conectorul de infrastructură pentru încărcare cu curent alternativ. Pe baza bibliotecilor de software de la Phoenix Contact echipa Heldele a dezvoltat special pentru client un soft de comunicare de la stația de încărcare la Back End, autentificarea utilizatorului și urmărirea comenzii, a istoriei de încărcare și a contabilității.

Concluzie

EV Charge Controller  

Controlerul EV Charge acopăr toate funcțiile de control

Controlerul EV Charge controlează și monitorizează procesul de încărcare conform IEC 61851-1 în modul 3. Deoarece toate funcțiile de control necesare încărcării sunt reunite într-un singur dispozitiv, stația de încărcare nu necesită un alt control.

Controlerul EV Charge este configurat prin intermediul comutatorului DIP de pe partea din față a carcasei. Zece comutatoare DIP diferite pun în aplicare diferitele cazuri de aplicații, de la un simplu wallbox până la instalarea complexă a unor stații de încărcare individuale sau în rețea. Curentul maxim admis poate fi reglat prin intermediul unui comutator rotativ în zona dintre 5 până la 80 A. Intrările digitale suplimentare permit folosirea în diferite aplicații.

Doriți să vă realizați soluția de încărcare cu noi?

Trimiteți-ne acum solicitarea dvs. și beneficiați de serviciile noastre:

  • Gruparea componentelor hardware și software adecvate
  • Fabricarea conectorilor de încărcare cu logoul dvs. pentru un branding unitar
  • Cablul disponibil la cerere cu capătul tăiat/dezizolat, asamblat sau compactat
  • Întocmirea schemelor de cablare verificate pentru implementarea simplă și sigură
  • Respectarea standardelor naționale de încărcare și a normelor actuale, precum și a legii privind măsurarea și etalonarea
  • Suport pentru conectarea la entitatea de decontare, precum și la sistemele de management energetic și al clădirilor

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere