Producător dispozitiv

Conectare sigură la dispozitiv

Conectare sigură la dispozitiv

Tehnologii de conectare deschizătoare de drumuri pentru semnale, date și putere.

Înapoi la Soluții

Categorii

 • Tendințe: Tehnologie de conectare deschizătoare de drumuri
  Tehnologie de conectare inovativă

  Ca partener al dvs. pentru tehnologie de conectare inovativă, vă oferim un spectru larg de produse, cum ar fi conectori și blocuri terminale pentru transmiterea datelor, semnalelor și energie pentru aplicaţii din industrie și infrastructură.

 • Portofoliu de produse
  Portofoliu de produse

  Cu mai mult de 50.000 de produse vă oferim oferta completă de conectori, blocuri terminale pentru cablaj imprimat și sisteme de carcasă.

 • Povești de succes
  Poveşti de succes Producător dispozitiv

  Aflaţi cum promovăm cu succes producătorii de dispozitive.

 • Servicii
  Servicii

  Vă oferim exact lucrurile de care aveți nevoie. Un telefon sau un e-mail este suficient – vom dezvolta o soluție personalizată pentru cerințele dvs.

 • Tehnologii
  Tehnologii

  Fie că este vorba de conexiunea sigură a conductorilor, de asamblarea automată a cablajului imprimat sau de transmiterea sigură a datelor – tehnologiile actuale și viitoare constituie rutina noastră zilnică.

Conectoarele și blocurile terminale pentru cablaj imprimat fac parte dintre elementele-cheie ale producției de echipamente. Ele nu trebuie să fie doar fiabile, ci să devină în cursul miniaturizării tot mai mici și mai robuste. De asemenea, trebuie să fie ușor de manevrat și să ofere noi posibilități la crearea de dispozitive.

Așa cum am dovedit de multe ori, soluțiile de conectare de la Phoenix Contact se numără printre cele mai inovatoare de pe piață și stabilesc noi standarde la transferul de semnale, date și putere.

Tendințe: Tehnologii de conectare deschizătoare de drumuri pentru producția de echipamente

Tehnologii de conectare deschizătoare de drumuri  

Tehnologii de conectare deschizătoare de drumuri pentru producția de echipamente

Pentru subiecte fierbinți cum ar fi mobilitatea electrică, fotovoltaică sau aplicații de curent înalt vă oferim soluții generatoare de impulsuri.

Ambiția noastră zilnică este de a fixa noi standarde la dezvoltarea tehnologiilor de conectare deschizătoare de drumuri.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere