Construcțiile de mașini și instalații

Construcțiile de mașini și instalații

Comunicare sigură în întreaga lume

Produse inovatoare și servicii adecvate pentru cerințele dvs. în materie de producție de mașini.

Aplicația dvs.: întreținere la distanță

De la planificare, livrare și punere în funcțiune și până la asistența post-vânzare: un service cuprinzător de-a lungul întregului ciclu de viață al unei mașini a devenit o componentă obligatorie în producția de mașini și sisteme.

Optimizarea disponibilității și productivității mașinilor și sistemelor de producție prin diagnosticare și întreținere la distanță joacă un rol tot mai important și acoperă un potențial suplimentar de desfacere. Pentru a realiza acest lucru, aveți nevoie de conexiuni sigure la distanță cu mașinile și sistemele dvs., conform unui concept unitar și relevant, care să întrunească și o acceptanță largă printre clienții dvs. pe partea de operatori.

Soluția noastră: o conexiune sigură

Întreținere sigură la distanță  

Întreținere sigură în producția de maşini

Cu tehnologia mGuard, Phoenix Contact oferă o soluție pentru întreținerea sigură la distanță prin internet și telefonie mobilă care poate fi integrată transparent și fără instalare de software în utilaje și sisteme.

Aplicațiile consacrate mGuard pot fi utilizate fără mare efort în orice mediu, independent de sistemele de operare și nu solicită nicio modificare de configurare la sistem sau la rețeaua acestuia. Un maximum de siguranță este garantat prin combinația de tehnologii firewall și VPN (Virtual Private Networks), care sunt integrate în toate dispozitivele mGuard.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere