Operatori de mașini și sisteme

Operatori de mașini și sisteme

Sigur și flexibil

Oferim soluții sigure de comunicații pentru disponibilitatea maximă a sistemului.

Aplicația dvs.: protejarea sistemelor de producție împotriva deranjamentelor și întreruperilor

Defecțiuni sau întreruperi ale producției din cauză de accesare neautorizată sau malware constituie un risc economic major în sistemele legate în rețea. Adesea, sisteme de producție sensibile nu sunt suficient protejate împotriva acestor pericole, mai ales atunci când se declanșează în rețeaua internă.

Aceasta se poate întâmpla din cauza introducerii unui malware prin intermediul unor hardware-uri externe, de exemplu din cauza unui tehnician de service sau și prin comenzi neintenționate. De aceea, este importantă protejarea sistemelor de producție atât împotriva unor accesări externe și interne, cât și limitarea răspândirii materialelor dăunătoare introduse.

Soluția noastră: concepte sigure de rețea și security appliances

Rețea de producție segmentată  

Segmentarea rețelei cu security appliances mGuard

În acest scop, Phoenix Contact oferă concepte de rețea care decuplează rețeaua office de rețeaua de producție și care permit, în plus, și o arhitectură de siguranță în adâncime (Defense in Depth).

Printr-o segmentare a rețelei de producție poate fi împiedicată o răspândire a malware-lor. În afară de aceasta, Phoenix Contact oferă cu mGuard Security Appliances concepte de firewall care controlează și filtrează traficul de date din rețea, astfel că rețeaua este protejată de broadcasturi și pachete de date cu erori. În plus, cu software-ul de management mGuard Device manager este asigurată o configurație unitară și o administrare mai ușoară a dispozitivelor în rețea.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere