Industrie și infrastructură critică

Industrie și infrastructură critică

Sigur și eficient

Produse și soluții security pentru o operare fiabilă.

Aplicația dvs.: un sistem autoprotejat

Standardele IT Ethernet și TCP/IP cuceresc cu rate înalte de creștere și lumea rețelelor industriale. În același timp, crește și conștiința despre slăbiciunile și riscurile de securitate ale sistemelor de comandă și de automatizare legate în rețea.

Pentru securizarea rețelelor industriale, soluțiile uzuale office nu sunt adecvate, fiindcă, spre deosebire de IT-ul clasic, aici este vorba de disponibilitatea sistemelor, a cărei protejare constituie prima prioritate. Alte elemente sunt integritatea și confidențialitatea comunicațiilor de date. Industria prelucrătoare și operatorii de infrastructuri critice sunt astfel dependenți de rețele industriale locale protejate și de conexiuni sigure la distanță prin rețele IP precum internetul.

Soluția noastră: concepte de securitate cuprinzătoare

mGuard în tehnologia de procesare și ingineria de proces  

Concept de securitate pentru tehnologia de procesare și ingineria de proces

Phoenix Contact vă oferă așadar concepte de securitate care reglementează accesul, întrerup traficul nedorit de date și îngreunează interceptarea datelor.

Gama de soluții pornește de la blocări mecanice simple pentru cabluri Ethernet prin managed switches pentru segmentarea rețelei și controlului de acces și până la aplicații industriale de securitate cu funcții firewall precum și comunicații sigure și confidențiale prin VPN-uri codificate (Virtual Private Networks).

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere