Cyber Security

Siguranță pentru rețeaua dvs.

Siguranță pentru rețeaua dvs.

Vă ajutăm să vă protejați rețelele dvs. industriale de accesări neautorizate și malware.

Înapoi la Soluții

Categorii

 • Aplicații și soluții
  Aplicații și soluții

  Phoenix Contact vă oferă soluții inovatoare de cyber security pentru constructori și operatori de utilaje și sisteme, precum și pentru industrie și infrastructuri critice.

 • Produse
  Produse

  Produse cyber security de la Phoenix Contact pentru securitatea în rețea industrială și comunicații sigure la distanță.

 • Povești de succes
  Povești de succes

  În următoarele povești de succes, citiți despre modul în care clienții noștri au implementat proiecte ambițioase, cu aplicațiile de securitate de la Phoenix Contact.

 • Service și asistență
  Service și asistență

  Aici găsiți informații suplimentare precum descărcări, oferte de service, linkuri și întrebări frecvente pe tema cyber security la Phoenix Contact.

Niciodată până acum, industria nu a fost atât de conectată în rețea și atât de transparentă ca astăzi - și niciodată n-a mai fost atât de expusă atacurilor. Tendințe ca Industrie 4.0 sau Internetul Lucrurilor (Industrial Internet of Things) asigură mai multă eficiență și flexibilitate în producție. În același timp, conectarea în rețea a tuturor sistemelor constituie un mare risc de securitate și netezește calea pentru întreruperi, sabotaj sau pierdere de date.

Aflați cum vă putem ajuta cu produsele și serviciile noastre inovatoare, să vă protejați sistemele industriale de atacuri cibernetice și virusuri.

Start spre viitor în siguranță

Roland Bent, director executiv Marketing și Dezvoltare

Roland Bent, director executiv Marketing și Dezvoltare

”Pe lângă lanțul valoric digital, siguranța rețelelor și a datelor este o temă centrală pentru Industrie 4.0. Într-o lume conectată în rețea, care cuprinde nu numai aplicații pentru consumatori, ci și, tot mai multe, procese industriale de dezvoltare, producție și logistică, asigurarea proceselor, produselor și schimbului de informații sunt elementare.”

Ca vârf de lance în tehnologia de automatizare, am luat notă de acest lucru și dispunem, cu Phoenix Contact Cyber Security GmbH (fost Innominate Security Technologies AG) de un centru propriu de competență cibernetică la Berlin. Acest know-how ne permite să oferim soluții individuale de rețea și produse special pentru cerințele industriei.

Securitate rețea industrială

Pericole de securitate în rețele industriale  

Siguranța rețelelor industriale protejează de pericolele conectării în rețele tot mai vaste

Industrial Network Security înseamnă protejarea sistemelor industriale conectate în rețea față de atacuri, spionaj de date, întreruperi din cauză de virusuri, malware sau operare greșită. Fiindcă, spre deosebire de Ethernet Standard, conceptele consacrate de securitate precum firewallurile office nu pot fi transpuse chiar atât de simplu în rețelele de producție. Acestea nu satisfac cerințele speciale din industrie.

Pe baza experienței noastre îndelungate în tehnologia de automatizare, cunoaștem cerințele industriei și le putem satisface cu concepte consacrate de security și produse inovatoare. Astfel, vă oferim, de exemplu:

 • Funcții speciale firewall pentru industrie, ca de ex. Conditional Firewall și User Firewall
 • Deep Packet Inspection pentru protocoale industriale
 • Acces sigur la rețea pentru tehnicienii de service

Acces sigur la distanță

Comunicare sigură în întreaga lume  

Concepte de întreținere la distanță pentru legarea în rețea pe plan mondial a mașinilor și sistemelor.

Administrarea de sisteme de producție prin acces la distanță economisește costurile de deplasare și reduce timpii de oprire. Pentru a profita pe scară largă de posibilitățile oferite de întreținerea la distanță, este totuși nevoie de o conexiune sigură, fiabilă și fără interferențe. Fiindcă o conexiune la distanță neasigurată permite și persoanelor neautorizate accesul la rețeaua companiei: o breșă de securitate care poate duce la pagube economice considerabile.

De aceea, componentele noastre pentru un acces sigur de la distanță garantează o transmitere de date deosebit de sigură prin tunel VPN și utilizând cele mai moderne standarde de codare. Și aici vă oferim sisteme bine gândite, care iau în considerare cerințele speciale ale industriei. Componentele noastre permit, de exemplu:

 • o conectare simplă de mașini și sisteme, fără instalare de software
 • conexiuni flexibile prin internet sau rețeaua de telefonie mobilă
 • un firewall în tunelul VPN pentru securizarea accesului
 • comunicații VPN fără modificări la firewallul companiei

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere