Instalare în clădiri

Ofertă extensivă

Ofertă extensivă

Aruncați o privire: aici găsiți exact ceea ce aveți nevoie pentru instalare în clădiri.

De la blocuri terminale modulare până la protecție la tensiuni de descărcare - avem pregătite dispozitivele, componentele și sistemele potrivite pentru dvs. Mai mult decât atât: realizăm materialul adecvat de marcare și o selecție vastă de unelte.

CLIPLINE complete - sistemul de blocuri terminale modulare

Tehnologie de conectare CLIPLINE complete

Cu CLIPLINE complete de la Phoenix Contact, puteți alege liber tehnologia de conectare.

Alegeți între conexiune cu șurub universală, tehnologie push-in simplă, conexiune compactă cu arc sau conexiunea rapidă QUICKON.

Indiferent pentru ce tip de conexiune optați, toate pot fi combinate în mod liber, cu aceleași accesorii, prin intermediul canalului dublu pentru funcții.

În plus, accesoriile de șuntare, etichetare și testare sunt standardizate și, astfel, reduc costurile cu logistica și cu stocurile.

TRABTECH - Protecție cuprinzătoare la tensiuni de descărcare

Protecție cuprinzătoare la tensiuni de descărcare

De la alimentarea clădirii până la dispozitivul terminal, de la transferul de date până la sistemul fotovoltaic - protejați-vă dispozitivele și instalațiile cu protecția la tensiuni de descărcare de la Phoenix Contact.

O protecție profesională a sursei de alimentare este concepută pe mai multe etape. Numai în acest fel cantitățile uriașe de energie ale unei tensiuni de descărcare pot fi limitate la o tensiune compatibilă cu dispozitivul, în condiții de siguranță.

În plus, nu uitați: cablurile de date și de comunicare pot transporta tensiuni de descărcare distructive în instalația dvs.

Circuit de protecție
Gândiți-vă la toate dispozitivele care trebuie protejate într-un circuit: toate cablurile intersectate de circuit ar trebui să fie echipate cu protecție la tensiunile de descărcare. Numai în acest fel puteți garanta o protecție completă a instalației dvs.

MARKING system – sisteme de marcare

Sisteme de marcare

Pentru o instalare clară aveți la dispoziție o selecție vastă de materiale de marcare. Alegeți marcarea adecvată a blocurilor terminale - în format UniCard sau UniSheet, precum și sub formă de rolă și lamelară.

Sunt disponibile numeroase variante: marcare cablu pentru înfiletare, împingere, clipsare sau lipire. Pentru o etichetare optimă și individuală a tablourilor de distribuție sunt pregătite diferite marcaje pentru dispozitive.

Bineînțeles că la noi veți găsi și imprimanta corespunzătoare și software-ul pentru imprimarea dvs. proprie a marcajului. În plus, aveți posibilitatea de a imprima toate marcajele, după dorințele dvs., cu serviciul nostru de imprimare.

TOOL fox – unealtă

Gama de unelte profesionale de prelucrare

Pentru lucrul zilnic alegeți dintr-o gamă completă de unelte de prelucrare - pentru toate aplicațiile de inginerie electrică.

Uneltele ergonomice pentru tăiere, dezizolare, sertizare și înșurubare conving prin manipulare optimă și prin calitate: oțelurile de scule călite special asigură cea mai mare durabilitate.

PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere