Înapoi la Prezentare generală

Controler pentru lumini și jaluzele

Control lumini cu DALI

Control inteligent al luminii, cu sistemele DALI  

Control inteligent al luminii, cu sistemele DALI

DALI (Digital Addressable Lighting Interface) este un standard consacrat în automatizarea clădirilor și interfața digitală pentru balast electronic (lumini).

Phoenix Contact oferă diferite produse hardware și software pentru operarea sistemului DALI. Profitați de numeroasele avantaje:

  • efort redus de cablare
  • programare simplă
  • management inteligent al luminilor: control separat sau pe grupe al luminilor
  • Este posibilă integrarea în managementul clădirii
  • compatibil cu magistrala
  • Controler pentru diferite corpuri de iluminat și efecte luminoase până la circuit constant de control în buclă închisă

Integrare simplă a modulelor rado EnOcean

Integrare simplă a modulelor rado EnOcean  

Integrare simplă a modulelor rado EnOcean

Doriți să realizați comanda luminilor și a jaluzelelor fără cablu? Sau: doriți să instalați senzor de cameră pentru aplicații HKL, fără a întinde cablurile? Atunci, modulele radio de la EnOcean sunt soluția optimă. Aceste module sunt dispozitive terminale care funcționează fără cablu și fără baterii.

Combinația dintre convertizoare de energie extrem de mici, electronică externă cu economie de curent și tehnologia radio fiabilă fac posibil acest lucru: soluții de senzori pentru clădiri eficiente energetic și tehnologii industriale inovatoare.

Phoenix Contact oferă soluții hardware și software, pentru a integra EnOcean în automatizarea clădirii pentru a-l utiliza în mod optim.

PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere