Clădiri

Exploatare eficientă

Exploatare eficientă

Indiferent dacă este vorba despre instalare sau automatizare, lumină sau umbră: montați întotdeauna cea mai bună tehnologie în clădirea dvs.

Înapoi la Soluții

Categorii

  • Automatizarea clădirilor
    Automatizarea clădirilor

    Produse pentru automatizare clădire: de la blocurile terminale la protecție la tensiuni de descărcare și până la controlere cu funcții complexe.

  • Instalare în clădiri
    Instalare în clădiri

    De la blocuri terminale modulare până la protecție la tensiuni de descărcare - produsele și sistemele potrivite pentru instalare în clădiri.

Alegeți soluția individuală pentru automatizarea clădirii. În acest scop, răsfoiți portofoliul nostru extins pentru instalații. Astfel puteți dota clădirea, economic și confortabil, cu dispozitive, componente și sisteme de la Phoenix Contact.

Automatizare și instalare

Automatizare clădire, instalare în clădire, tablou de distribuție  

Soluții complete de automatizare pentru clădiri și proprietăți industriale.

Doriți să vă aduceți clădirea la cel mai nou stadiu al tehnicii? – Avem soluțiile optime pentru dvs.

Automatizare pentru confort și rentabilitate

Doriți cel mai mare confort și, în același timp, un consum redus de energie la lumină și umbră? În acest sens, vă oferim soluții flexibile.

Vă oferim soluții de instalare în clădiri, pentru uz casnic, cât și soluții complete pentru automatizarea clădirilor și proprietăților industriale.

Pentru utilizare în mediul controlului sistemului de încălzire, climatizare și ventilație, vă oferim un portofoliu de produse cu structură modulară. În plus, puteți fi extrem de flexibil: de la librăriile de funcții bloc la hardware și software și până la soluția optimă Ethernet.

Totul pentru instalare

De la blocuri terminale modulare până la protecție la tensiuni de descărcare - avem pregătite dispozitivele, componentele și sistemele potrivite pentru dvs. Mai mult decât atât: realizăm materialul adecvat de marcare și o selecție vastă de unelte.

Economie de energie

Transparentizați-vă consumurile. Contoarele de curent electric măsoară și înregistrează datele relevante și le puteți prezenta în mod clar.

PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere