Service și asistență

Service și asistență

Calitatea nu este o întâmplare

„Made by Phoenix Contact“ înseamnă, pentru noi: cea mai bună calitate în fiecare produs, în fiecare conversație, pentru întreaga soluție.

Indiferent dacă operați, planificați, produceți sau întreținere sisteme - departamentul nostru de service vă sprijină în mod fiabil și adaptat la cerințele dvs.

Servicii pentru securitatea mașinilor

Consultație  

Beneficiați de know-how-ul experților noștri

Pe lângă gama cuprinzătoare de produse pentru siguranță funcțională, Phoenix Contact vă sprijină cu oferta individualizată de servicii pentru securitatea mașinilor din industria auto.

Experții noștri din domeniu vă ajută, indiferent de produs, dacă aveți întrebări referitoare la evaluarea conformității (CE) și la planificarea și punerea în aplicare a ciclului de viață al aplicației de securitate, conform EN 62061 sau EN 13849. În plus, aceștia vă oferă know-how-ul pentru operarea în siguranță a mașinilor.

PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere