Stație de presare

Stație de presare

Pentru fiabilitate maximă

Disponibilitatea sistemului dvs. ca prioritate de top - cu soluțiile de la Phoenix Contact veți întruni această cerință.

Stația de presare este o investiție de durată și majoră. Aceasta are ca obiectiv viteza și precizia ridicate de presare și ștanțare a componentelor de caroserie din table realizate din diferite materiale. Pe lângă cerințele fizice referitoare la rezistența la vibrații, soluțiile tehnice impun un grad ridicat de fiabilitate și, mai presus de toate, comunicații securizate.

Phoenix Contact vă oferă securitatea datelor prin conceptele de securitate și întreținere la distanță consacrate, precum și soluțiile individuale pentru securitatea mașinilor.

Avantajele dvs.

  • Fiabilitate prin produse robuste, cu rezistență mare la șocuri și vibrații
  • Comunicații sigure prin tehnologia de criptare
  • Concepte de întreținere rentabile și eficiente pentru accesul descentralizat la sistem
  • Securitatea mașinilor printr-un concept Safety independent de controlere și de rețea

Comunicare sigură

Tablou de distribuție cu router Security FL MGUARD  

Router Security pentru siguranță maximă

Datele sensibile ale sistemului și cerințele referitoare la cea mai mare disponibilitate impun un grad înalt de securitate la transmiterea datelor.

Routerul Security din familia de produse FL MGUARD oferă, pe lângă mecanismele de securitate precum VPN-Tunnel, și un conector pentru scanare antivirus.

Întreținere și diagnosticare la distanță

Tabletă pentru întreținere și diagnosticare la distanță  

Acces sigur la datele de proces

Accesul la distanță și monitorizarea continuă a proceselor asigură o revizie planificabilă și o disponibilitate optimă a sistemului.

Prin conexiunile securizate de întreținere la distanță, specialiștii dvs. se bucură de un acces fiabil, cu timpi mici de reacție.

Monitorizarea sigură a stărilor

Componente SafetyBridge  

Soluție de siguranță bazată pe tehnologia SafetyBridge

Pentru monitorizarea stării sistemului sunt necesar căi de semnal fiabile și sigure.

Cu tehnologia SafetyBridge dispuneți de o soluție de siguranță independentă de rețea și de controlere. Prin intermediul rețelei standard de automatizare, cu această tehnologie, pot fi transmise și evaluate semnalele legate de siguranță - chiar și fără controlere de siguranță.

Soluții de securitate pentru procesul de producție

O disponibilitate mare a sistemului este în prim-plan în timpul proceselor de producție. În acest scop, Phoenix Contact oferă soluții sofisticate pentru un concept sigur de întreținere la distanță. Routerul FL MGuard vă protejează sistemul împotriva accesului neautorizat al persoanelor sau software-ului malware.

Într-o stație de presare sunt mutate greutăți mari. Riscurile reprezentate de acestea impun cele mai exigente cerințe pentru asigurarea personalului de exploatare a mașinilor. Cu SafetyBridge puteți realiza soluții de securitate la cel mai înalt nivel de performanță, PLe.

Topologie: soluții de securitate pentru procesul de producție

Conceptul de întreținere la distanță include protecție împotriva accesului persoanelor neautorizate sau al software-ului malware

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere