Montaj final

Montaj final

De la îmbinare la automobilul finit

Cu soluțiile de la Phoenix Contact, puteți asigura niște procese precise la îmbinarea dintre caroserie și trenul de rulare.

În timpul montajului final, caroseria și trenul de rulare sunt asamblate în așa-numita îmbinare. Oamenii și mașinăriile montează scaunele, cabina, roțile și discurile. În cele din urmă, un automobil finit testat se îndreaptă către vânzare.

Soluțiile de automatizare de la Phoenix Contact sprijină ergonomia adecvată și operarea la lucrările manuale de instalare. Acestea asigură procese precise de logistică și montare, cu fluxuri informaționale rapide și fiabile.

Avantajele dvs.

  • Întreținere simplă și depozitarea pieselor de schimb prin utilizarea produselor standard
  • Calitatea prin susținerea vizuală a proceselor de montare
  • Procesarea anterioară rentabilă a datelor în controlerele pentru proces

Reglarea înălțimii de lucru

Combinație de dispozitive de comutare pentru reglarea înălțimii de lucru  

Soluție completă pentru reglarea înălțimii de lucru

Reglarea înălțimii de lucru susține integrarea ergonomică și optimă din punct de vedere calitativ a componentelor în vehicul.

Conceptele noastre construite cu componente standard ajung până la conectorii fagure compleți. Această soluție completă procesează datele din stație, reglează înălțimea de lucru și este prevăzută cu o diagnosticare comprehensivă. Astfel, soluția este simplu de întreținut și de manipulat.

Ghid de utilizare

Ghid de utilizare pentru Panel PC-urile Designline  

Panel PC din familia Designline

Pentru a obține toate variantele posibile de comandă a unui vehicul, afișajele și sistemele de la Phoenix Contact sunt de ajutor la instalarea manuală a componentelor, ca de exemplu radiouri.

Cu Panel PC-urile din seria Designline de la Phoenix Contact veți beneficia de o tehnologie performantă într-o carcasă atractivă, compactă și cu protecție IP65.

Cuplarea datelor SQL pentru obținerea de date calitative

Cuplarea datelor SQL  

Procesarea și arhivarea datelor de proces într-o bază de date SQL

La transferul unui volum mare de date, este vorba despre fiabilitate și viteză.

Pentru procesarea și arhivarea într-o bază de date SQL, controlerul de la fața locului pregătește datele care trebuie monitorizate în timpul procesului, chiar și fără middleware complex. În acest scop, datele de lucru sunt transmise direct de la controler la o bază de date de nivel superior.

Control și comunicații

Controlerele noastre compacte, pe lângă funcția de control, comandă și comunicațiile, prin numeroase protocoale IT. De exemplu, serverul web intern este utilizat pentru vizualizare. Fișierele pot fi scrise și citite prin FTP. Conexiunea la o bază de date SQL este posibilă cu un efort redus de programare.

Topologie: control și comunicații la montajul final

Concept de comunicații și control pentru montajul final

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere