Infrastructura fabricii

Infrastructura fabricii

Controlul eficient al resurselor

Cu soluțiile pentru o infrastructură eficientă energetic, creați premisele pentru o producție economică.

Înapoi la Aplicații și soluții

Categorii

  • Soluție pentru controlul luminilor

    Sistemul de control al luminilor de la Phoenix Contact permite un control flexibil și simplu al dispozitivelor de iluminat, în spațiile de producție și în birouri.

Infrastructura unei fabrici sprijină procesele de producție care se află în prim-plan. Cu cerințele sporite referitoare la eficiența energetică, infrastructura capătă o semnificație din ce în ce mai mare. Curentul, apa, gazul și temperatura trebuie să fie disponibile într-o cantitate suficientă, la momentul potrivit.

De asemenea, este important ca resursele utilizate în clădiri și în producție și cele liber utilizabile să se coordoneze automat între diferitele zone ale fabricii. Phoenix Contact sprijină acest lucru cu concepte și produse demonstrate în practică.

Avantajele dvs.

  • Iluminat optim și consum în funcție de stare, prin sistemul inteligent de control al iluminatului
  • Utilizarea durabilă a resurselor disponibile, prin soluții scalabile de monitorizare
  • Economisirea energiei, prin soluții de standby

Aspirare în funcție de condiții

Sistem de aspirare în hala de producție  

Aspirarea eficientă energetic a gazelor nocive pentru sănătate

Gazele degajate în timpul sudării sunt nocive pentru sănătate și trebuie să fie aspirate. Dar pentru a economisi energie, aspirarea trebuie să funcționeze numai atunci când gazele apar în timpul producției.

Pentru această cerință, la Phoenix Contact există pe lângă controlere compacte și transformatoare de curent, și concepte standby care pot fi montate ulterior, cu amortizare extrem de rapidă. Acestea reduc și pierderile de energie termică.

Management energetic

Soluții de monitorizare pentru măsurarea energiei și a puterii  

Soluție scalabilă pentru măsurarea energiei și a puterii

Printr-un management al energiei adecvat, veți găsi potențiale de economisire enorme pentru o operare economică și ecologică a mașinilor și sistemelor dvs.

O condiție preliminară este identificarea fluxurilor energetice. Phoenix Contact oferă soluții de monitorizare pentru măsurarea energiei și a puterii, care pot fi dimensionate în funcție de cerințe și care permit integrarea în sistemele disponibile.

Controlul luminii

Componentele din tabloul de distribuție pentru controlul luminii  

Soluție completă pentru controlul luminilor

În ziua de astăzi, lumina este utilizată selectiv și eficient, acolo unde chiar este nevoie. Economisiți energie prin iluminatul exclusiv al zonelor în care oamenii au nevoie de lumină.

Cu ajutorul unei configurații bazate pe web și al interconectării sistemelor de control al luminii, Phoenix Contact facilitează proiectarea, punerea în funcțiune și operarea sistemului de iluminat al fabricii.

Soluții pentru eficiență energetică

De la furnizarea de energie din clădiri până la locurile de parcare: o infrastructură atentă a fabricii face posibilă producția de automobile. În acest scop, la Phoenix Contact există concepte mature.

Pentru iluminatul tuturor zonelor, necesarul de iluminat este înregistrat și controlat în funcție de aportul de lumină naturală și cerințele referitoare la producție. În cazul sistemelor de aspirare, regimul de lucru standby asigură utilizarea eficientă a energiei.

Topologie: soluții pentru eficiența energetică a infrastructurii fabricii

Concept pentru o infrastructură eficientă energetic a fabricii

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere