Mobilitate electrică

Mobilitate electrică

Totul pentru procesul de încărcare

Bazați-vă pe interfețele de încărcare, cablurile de încărcare de înaltă calitate, precum și pe un control și o monitorizare inteligente.

Pentru încărcarea vehiculelor acționate electric, pe piața mondială există trei standarde stabilite: standardul tip 1 pentru vehiculele de pe piața americană, standardul tip 2 pentru piața europeană și standardul GB/T pentru China.

Fiecare standard acceptă atât încărcarea convențională la curent alternativ (c.a.), cât și încărcarea rapidă la curent continuu (c.c.). Pentru procesul de încărcare beneficiați de interfețele de încărcare flexibile oferite de firma noastră, de cablurile de încărcare de înaltă calitate, precum și de un control și o monitorizare inteligente, care corespund tuturor specificațiilor din aceste standarde.

Avantajele dvs.

  • Tehnologie fiabilă de conectare, grație sistemelor inserabile standardizate de încărcare pentru toate piețele
  • Încărcare rapidă la curent continuu cu Combined Charging System (CCS)
  • Controlerele de încărcare programabile în mod flexibil
  • Sprijin pentru managementul dvs. individual de încărcare
  • Gamă completă de produse pentru construirea unei infrastructuri moderne de încărcare

Interfețe de încărcare

Mufă de intrare CCS vehicul  

Încărcare c.c. și c.a. cu o singură distribuție a pinilor unui conector

Mufele de intrare CCS ale vehiculelor permit, printr-o singură distribuție a pinilor unui conector, atât încărcarea rapidă la curent continuu, cât și încărcarea convențională la curent alternativ.

Mufele de intrare ale vehiculelor, cu contur exterior unitar și puncte de înșurubare identice pentru standardele naționale de tip 1 și 2, permit producătorului de autovehicule o flexibilitate ridicată la echiparea vehiculelor electrice. Mufele universale de intrare ale vehiculelor pot fi configurate simplu, pentru vehicule utilitare și vehicule speciale.

infrastructură de încărcare

Componente pentru infrastructura de încărcare  

Portofoliu vast pentru infrastructura de încărcare

Un portofoliu vast de produs reprezintă baza pentru crearea unei infrastructuri de încărcare individuale și orientate spre nevoie.

În acest scop, Phoenix Contact oferă cabluri de încărcare, doze de încărcare pentru infrastructură, controlere de încărcare c.a. și c.c. și un sistem de monitorizare a curenților de defect din infrastructura de încărcare.

Managementul încărcării

Ecran pentru managementul încărcării  

Software pentru managementul încărcării

Controlerele de încărcare cu interfețe standard permit realizarea unor concepte individuale pentru infrastructura de încărcare.

Cu blocurile de software de la Phoenix Contact puteți realiza managementul încărcării, o operare intuitivă și integrarea în sistemele de calcul cu OCPP (Open Charge Point Protocol) sau SQL.

Sistem de încărcare combinat (CCS)

Combined Charging System (CCS) este un sistem inserabil de încărcare standardizat pentru vehicule electrice, care acceptă atât încărcarea convențională la curent alternativ (c.a.), cât și încărcarea rapidă la curent continuu (c.c.).

Ambele fișe de încărcare ale vehiculului se potrivesc în mufa de intrare CCS a vehiculului. Contactele c.c. mai mari faă de încărcarea c.a. și un sistem integrat de răcire permit o încărcare rapidă, cu până la 350 A.

Topologie: Combined Charging System (CCS)

Combined Charging System (CCS) permite atât încărcarea convențională c.a., cât și încărcarea rapidă c.c.

PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere