Tehnologie de transport pe bandă rulantă

Tehnologie de transport pe bandă rulantă

La momentul potrivit, în locul potrivit

Conceptele noastre referitoare la comunicațiile fără fir sprijină transportul fiabil al materialelor.

În timpul producției totale a automobilelor, materialele potrivite trebuie să fie disponibile la momentul potrivit,, pentru procesele potrivite de fabricație. Tocmai datorită diversității variantelor, există cerințe extrem de ridicate referitoare la disponibilitate și procesarea informațiilor în sistemele aflate în mișcare.

Soluțiile de la Phoenix Contact permit proiectarea rentabilă a vizualizării și capacitatea de deservire selectivă a proceselor logistice. Conceptele noastre referitoare la comunicațiile fără fir sprijină transportul fiabil al materialelor.

Avantajele dvs.

  • Proiectare rentabilă, prin intermediul unui expert de vizualizare cu funcționare selectivă
  • Comutare fără uzură și cu pierderi mici a mecanismelor de acționare
  • Economisirea costurilor de instalare prin tehnologia wireless fiabilă testată

Comutarea în siguranță a mecanismelor de acționare

Demaror hibrid CONTACTRON  

Comutarea și monitorizarea în condiții de siguranță a mecanismelor de acționare, cu demarorul hibrid CONTACTRON

Nu orice mecanism de acționare din tehnologia de transport pe bandă rulantă necesită un convertizor de frecvență. Cu ajutorul demarorului hibrid CONTACTRON de la Phoenix Contact, mecanismele de acționare pot fi comutate și monitorizate fără uzură și cu pierderi reduse.

Această soluție de acționare a motorului permite o integrare deosebit de rapidă și de simplă în sistemul magistrală de câmp. În cazul opririi de urgență, tensiunea este deconectată în condiții de siguranță.

Comunicație fără fir

Transportor electric suspendat pentru industria auto  

Transmisie a datelor fără cablu într-un transportor electric suspendat

În tehnologia de transport pe bandă rulantă, comunicațiile cu fir sunt, în mod frecvent, costisitoare și necesită multe lucrări de întreținere. Phoenix Contact oferă soluții wireless consacrate, de exemplu pentru transmiterea de date într-un transportor electric suspendat și depășirea limitelor unei benzi transportoare transversale.

Operare distribuită

Panou de operare în producția de automobile  

Expert de vizualizare Viswiz pentru sisteme extinse

Directiva Mașini permite numai operarea zonelor vizibile. Prin această instrucțiune, vizualizarea generată automat în cazul sistemelor extinse reprezintă o provocare.

În acest scop, Phoenix Contact a dezvoltat expertul de vizualizare selectivă Viswiz. Astfel, beneficiați de vizualizarea adecvată în locația corectă.

Concept unitar de bandă transportoare

Tehnologia de transport pe bandă rulantă funcționează în toate zonele de fabricație ale unei hale de producție de vehicule. Pentru multe aplicații de automatizare, comunicații pot fi realizate wireless: de la motostivuitoare la sisteme skid, până la transportoare electrice suspendate.

Soluțiile noastre se bazează pe experiența cuprinzătoare a proiectelor realizate. Acestea includ comutarea în siguranță a motoarelor și deservirea adaptată special la câmpul vizual.

Topologie: concept de bandă transportoare

Phoenix Contact oferă un concept de bandă transportoare pentru toate zonele de fabricație ale unei hale de producție de vehicule

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere