Aplicații și soluții

Aplicații și soluții

Soluții industriale personalizate

Bazați-vă pe concepte inovatoare pentru procese eficiente în producția de automobile.

Înapoi la Industria auto

Categorii

 • Stație de presare
  Stație de presare

  Disponibilitatea sistemului dvs. ca prioritate de top - cu soluțiile de la Phoenix Contact veți întruni această cerință.

 • Construcția de caroserii
  Construcția de caroserii

  La Phoenix Contact puteți găsi produse de rețelistică și controlere pe baza standardelor IT recunoscute pentru procesele simple de engineering și lansări rapide de produse.

 • Vopsire
  Vopsire

  Tehnologia de automatizare de la Phoenix Contact asiură procese neîntrerupte și extrem de automatizate de transport, manipulare și vopsire.

 • Producția de agregate
  Producția de agregate

  Phoenix Contact oferă soluții de automatizare descentralizate, produse software și servicii pentru operarea eficientă a sistemelor din producția de agregate.

 • Montaj final
  Montaj final

  Soluțiile de automatizare de la Phoenix Contact sprijină ergonomia adecvată la lucrările manuale de instalare și asigură procese precise de logistică și montare.

 • Tehnologie de transport pe bandă rulantă
  Tehnologie de transport pe bandă rulantă

  Soluțiile de la Phoenix Contact permit proiectarea rentabilă a vizualizării și capacitatea de deservire selectivă a proceselor logistice.

 • Infrastructura fabricii
  Infrastructura fabricii

  Phoenix Contact sprijină coordonarea resurselor în clădiri și în producție, cu concepte și produse demonstrate în practică.

În procesele complete de producție, sunt cerute soluții de automatizare robuste, deschise și permanente. Deosebit de importante sunt comunicațiile sigure, securitatea funcțională a mașinilor, o diagnosticare permanentă, precum și o disponibilitate ridicată și viteză mare de prelucrare.

Ca partener îndelungat în industria auto, Phoenix Contact oferă soluții mature pentru zone separate de producție. De multe ori, fundamentul este un standard de automatizare bazat pe o arhitectură de software și operare unitară. Interfețele pentru instrumentele de proiectare și o creare simplă a vizualizării reduc semnificativ cheltuielile pentru engineering.

Privire de ansamblu: producția de automobile

Privire de ansamblu: producția de automobile

Concepte pentru controlul și comunicațiile industriale din producția de automobile

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere