Producția de agregate

Producția de agregate

Operare eficientă a sistemului

Vă oferim soluții pentru o fabricație flexibilă și timpi totali reduși.

În paralel cu caroseria este fabricată și unitatea de acționare cu motor, cutie de viteze, osii și arbori de transmisie. Aici este vorba despre un mecanism eficient de acționare a sistemului. Pentru a putea răspunde la nevoile schimbătoare ale clienților și pentru a menține factorul time-to-market la un nivel redus, producția trebuie să fie cât se poate de flexibilă.

În acest scop, Phoenix Contact oferă soluții de automatizare descentralizate ergonomice. În plus, cu produsele și serviciile software, sprijinim lansarea rapidă a produsului.

Avantajele dvs.

  • Producția optimizată prin integrarea tehnologiei descentralizate de automatizare în geometria sistemului
  • Punere în funcțiune rapidă prin standardele deschise referitoare la software și instrumentele ajutătoare de parametrizare
  • Putere disipată redusă, prin canalele cablu scurte

Distribuitor inteligent de 24 V

Distribuitor de 24 V  

Soluție pentru alimentare și diagnosticare fiabile

Distribuția descentralizată a tensiunii de alimentare la 24 V micșorează puterea disipată pe cabluri și mărește, în același timp, numărul dispozitivelor care trebuie alimentate.

În acest scop, Phoenix Contact oferă o combinație ideală între o alimentare de înaltă calitate și diagnosticare.

Punere în funcțiune simplă

Captură de ecran software de parametrizare Lineworx  

Parametrizare simplă cu Lineworx

O punere în funcțiune rapidă necesită o privire de ansamblu adecvată a parametrilor care trebuie setați, ca de exemplu viteze, timpi, intervale de măsurare și configurații IT.

Software-ul de parametrizare Lineworx scanează programul utilizatorului și ghidează utilizatorul prin setarea sau adaptarea sistemului său.

Înregistrare descentralizată a semnalelor

Instalare în câmp cu Axioline E PN  

Cuplare flexibilă la rețea cu Axioline E

Înregistrați datele de intrare și de ieșire din producție, direct pe sistem.

Cu Axioline E, puteți realiza o cuplare flexibilă la rețea. Modulele I/O robuste cu grad de protecție IP65/67 oferă, pe lângă diferitele funcții de diagnosticare, câte un master IO-Link pentru fiecare rețea.

Automatizare descentralizată

Fabricația unităților de acționare necesită un spațiu amplu. De aceea, componentele de automatizare trebuie să poată fi integrate în sistem. Prin intermediul modulelor de funcții prefabricate, automatizarea descentralizată asigură suprafețe de producție utile pentru procesele cu valoare adăugată.

Dispozitivele periferice precum modulele I/O cu grad de protecție IP67 completează descentralizare, până la senzorii compatibili IO-Link. Prin legătura punct-cu-punct dintre conexiune și senzor/actuator, schimbați atât datele de proces, cât și datele de service.

Topologie: automatizare descentralizată în fabricația de agregate

Automatizarea descentralizată creează zone de producție pentru procesele cu valoare adăugată

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere