Întreținere

Întreținere pentru soluții de marcare

Sistemul dumneavoastră de marcare în stare optimă

Prin intermediul lucrărilor de întreținere profesionale, efectuate regulat, ne asigurăm că sistemul dumneavoastră de marcare funcționează întotdeauna în mod ireproșabil.

Întreținerea imprimantei dumneavoastră include verificarea firmware-ului, a driverelor și a software-ului de marcare, operarea în asociere cu materialul utilizat, precum și o verificare vizuală și un test de funcționare. În funcție de tipul de imprimantă, curățăm și ajustăm toate piesele mobile, precum sistemul de transport al materialului și capul de imprimare. Dacă nu este posibilă desfășurarea lucrărilor de întreținere la fața locului, există posibilitatea de a utiliza un dispozitiv de împrumut.

Avantajele dumneavoastră

  • Sistemul dumneavoastră de marcare este întotdeauna complet operațional, mulțumită lucrărilor de întreținere efectuate regulat
  • Perioade de indisponibilitate minime datorită întreținerii efectuate direct la fața locului
  • Efectuarea lucrărilor în mod profesional de către tehnicieni de service autorizați
  • Utilizarea unui dispozitiv de împrumut în cazul lucrărilor de întreținere cuprinzătoare, care necesită expedierea dispozitivului

Contact

Vă interesează serviciul nostru de întreținere?

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere