Servicii pentru soluții de marcare

Servicii pentru soluții de marcare

Prestarea de servicii personalizate

Serviciile noastre pentru sistemele dumneavoastră de imprimare și inscripționare vă oferă soluții flexibile, personalizate în funcție de necesitățile dumneavoastră.

Înapoi la Service și asistență

Categorii

 • Instalare și configurare
  Instalare și configurare

  Nu vă lăsăm să vă descurcați pe cont propriu la punerea în funcțiune a sistemului dumneavoastră de marcare, ci vă ajutăm la configurarea tuturor parametrilor în mod individual, în funcție de necesitățile dumneavoastră.

 • Întreținere
  Întreținere pentru soluții de marcare

  Prin intermediul lucrărilor de întreținere profesionale, efectuate regulat, ne asigurăm că sistemul dumneavoastră de marcare funcționează întotdeauna în mod ireproșabil.

 • Reparații
  Reparații pentru soluții de marcare

  În cazul unei defecțiuni de funcționare, vă reparăm sistemul de marcare în mod rapid și profesional.

 • Asistență tehnică
  Asistență tehnică

  Aveți întrebări sau aveți nevoie de asistență? Departamentul nostru de asistență tehnică vă ajută cu plăcere.

 • Dispozitive de împrumut
  Dispozitive de împrumut

  Pe durata lucrărilor de reparație și întreținere sau pentru maximizarea capacității de lucru în timpul perioadelor aglomerate. Grație dispozitivelor noastre de împrumut, nicio comandă nu rămâne neprelucrată.

 • Pachete de servicii
  Pachete de servicii

  Prin intermediul pachetelor noastre de servicii, puteți beneficia de întregul nostru portofoliu de servicii pentru soluțiile dumneavoastră de marcare.

Sistemul MARKING vă oferă diverse produse de înaltă calitate pentru realizarea soluțiilor dumneavoastră individuale de identificare – universal, intuitiv și personalizat în funcție de necesitățile dumneavoastră.

Acesta include, pe lângă software și hardware pentru realizarea marcajelor dumneavoastră, și prestarea unei game largi de servicii. Vă oferim un concept de prestare de servicii individual, adaptat în funcție de cerințele și procesele dumneavoastră. Astfel, susținem desfășurarea fără probleme a proceselor dumneavoastră și vă simplificăm activitățile de zi cu zi.

Avantajele dumneavoastră

 • Operare ireproșabilă datorită instalării profesionale și instruirii la fața locului
 • Dispozitivele dumneavoastră vor fi întotdeauna în stare optimă grație lucrărilor de întreținere regulate
 • Concept de marcare sustenabil datorită serviciului de reparații cu piese originale de calitate superioară
 • Serviciul nostru de asistență tehnică vă oferă informații pe care vă puteți baza, indiferent de problemele cu care vă confruntați
 • Fără perioade de indisponibilitate grație dispozitivelor de împrumut oferite pe durata lucrărilor de reparație și întreținere sau pentru maximizarea capacității de lucru în timpul perioadelor aglomerate
 • Nu trebuie să vă faceți niciodată griji cu pachetele noastre de servicii cuprinzătoare

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere