Seminare

Cunoștințe de expert pentru siguranța dumneavoastră

Școlarizare privind siguranța la clienți  

Noi răspundem tuturor întrebărilor dumneavoastră privind siguranța

Conținuturile seminarelor noastre vă susțin de la specificare până la validarea măsurilor împotriva erorilor sistematice.

Participând, dobândiți know-how pentru aplicarea standardului EN ISO 13849 și lucrul concret cu asistentul Software SISTEMA, care vă oferă asistență în evaluarea siguranței comenzilor.

Directiva CEM și directiva pentru joasă tensiune

La data de 20 aprilie 2016 au intrat în vigoare noua Directivă CEM (compatibilitate electromagnetică) și noua Directivă pentru joasă tensiune. Acest seminar vă oferă o prezentare generală a proceselor și metodelor curente necesare pentru conformitate cu directivele. Mai mult, vă vom explica raporturile juridice și noile concepte relevante. Veți primi informații despre diferențele față de edițiile precedente. Un aspect important îl reprezintă, în acest caz, analiza și evaluarea de risc, impuse de cele două directive actualizate.

Descriere Limba
Directiva CEM și directiva pentru joasă tensiune [PDF, 0,11 MB]
Seminar de o jumătate de zi
engleză

Punerea în aplicare a EN ISO 13849-1

În acest seminar învățați să configurați componentele de securitate ale controlerului și să determinați fiabilitatea pentru funcțiile de securitate sub formă de Performance Level. Acest lucru este descris în EN ISO 13849-1. După structurile adecvate de hardware pentru controlere de siguranță învățați procedurile pentru realizarea unui software sigur. După eveniment, veți putea determina nivelul de performanță al unui controler de siguranță și veți cunoaște interfețele necesare pentru mecanică. Puteți realiza în mod optim controlerele de siguranță și cunoașteți principiile și procedurile pentru determinarea nivelului atins de Performance Level. În plus, aveți o privire de ansamblu asupra posibilităților software-ului SISTEMA, un software pentru evaluarea funcțiilor de siguranță.

Descriere Limba Stadiu
Aplicarea standardului EN ISO 13849-1 [PDF, 0,15 MB]
Seminar de o zi
engleză 12.10.2015

Curs de utilizator SISTEMA

După participarea la acest seminar de utilizator aveți cunoștințele necesare pentru lucrul optim cu software-ul SISTEMA. În cazul SISTEMA este vorba despre un software pentru evaluarea funcțiilor de securitate, care este pus la dispoziție gratuit de BGIA. Instrumentul oferă o asistență cuprinzătoare la utilizarea EN ISO 13849-1 pentru determinarea unui Performance Level.

Descriere Limba Stadiu
Asistent Software SISTEMA [PDF, 0,12 MB]
Seminar de o zi
engleză 12.10.2015

Solicitați seminarul Safety

Solicitați aici seminarul Safety individual. Discutăm cu plăcere cu dvs. și alte detalii.

Safety-Hotline

+49 5281/946 2777

Dringenauer Straße 30
31812 Bad Pyrmont, Germany

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere