Implementare

Asistența experților pentru siguranța dumneavoastră

Personalul Phoenix Contact explică clienților cerințele referitoare la siguranța mașinilor  

Vă ajutăm să implementați cerințele referitoare la siguranța mașinilor

Pentru a vă putea concentra mai bine pe competențele de bază, vă instruim intensiv în legătură cu implementarea cerințelor privind siguranța utilajelor.

Pentru aceasta vă ajutăm pe teren sau preluăm integral sarcini parțiale pe care le implementăm conform indicațiilor dvs.

Suportul proceselor la fața locului pentru analiza și evaluarea de risc, conform Directivei pentru joasă tensiune și Directivei CEM

La data de 20aprilie 2016 au intrat în vigoare noua Directivă CEM (compatibilitate electromagnetică) și noua Directivă pentru joasă tensiune. Una dintre cele mai importante noutăți este cerința explicită pentru întocmirea și documentarea unei analize și a unei evaluări a riscurilor. Vă vom oferi o prezentare generală a proceselor și metodelor obligatorii pentru întocmirea analizei și evaluării de risc referitor la pericolele electrice și la influențele CEM periculoase. Mai mult, vă vom explica raporturile juridice.

Un expert de la Phoenix Contact vă va prezenta, în timpul consilierii, documentele specifice pentru întocmirea documentației. Acesta vă explică ce trebuie să conțină documentul și ordinea în care capitolele trebuie să apară în cuprins. Documentele justificative completate de dvs. reprezintă baza pentru obținerea marcajului CE de conformitate cu directivele.

Descriere
Directiva CEM și directiva pentru joasă tensiune [PDF, 0,17 MB]
Moderare

Solicitați asistență la implementare

Solicitați aici sprijin individual pentru dvs. Discutăm cu plăcere cu dvs. alte detalii.

Safety-Hotline

+49 5281/946 2777

Dringenauer Straße 30
31812 Bad Pyrmont, Germany

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere