Analiză/Inspecție

Proces de implementare a cerințelor referitoare la siguranța utilajelor  

Vă analizăm procesele și identificăm posibilitățile de optimizare

Pentru protecție juridică, trebuie să puteți demonstra cu o documentație completă și fără deficiențe că ați parcurs toate etapele necesare conform cerințelor directivelor CEM și pentru joasă tensiune.

Există în societatea dvs. deja un asemenea proces?

Noi vă verificăm cu plăcere situația curentă și vă facem recomandări pentru eventualele optimizări necesare.

Analiză de conformitate pe baza conform directivei CME

La analiza privind Directiva europeană CME (CME-RL) primiți inițial o consiliere preliminară privind contextele juridice și noțiunile relevante. Vă explicăm procedurile de evaluare a conformității, inclusiv obligațiile formale conform CEM-RL. În etapa următoare analizăm în cadrul unui interviu cerințele de bază pentru procesul dvs. de conformitate, opțional și pentru un echipament concret, în forma unui interviu. Aici contează ca documentația necesară să fie completă. Vom rezuma în final rezultatele și vi le vom pune la dispoziție, împreună cu recomandări cum să procedați în continuare. Dvs. știți dacă există toate documentele pentru procesul de evaluare a conformității, conform CEM-RL.

Descriere Limba Stadiu
Analiză EC EMC [PDF, 0,11 MB]
Analiză EC fundamentală pentru integratorii de sistem, conform directivei CEM
engleză 12.10.2015

Inspecție de conformitate conform directivei CEM

În cadrul inspecției sunt explicate mai întâi metodele și procesele procedurii de evaluare a conformității specificate conform Directivei CEM, pentru echipamente electrice și sisteme nedeplasabile. Procedura realizată în întreprindere este redată la acest proces sub forma unei liste de control. Prin această inspecție, producătorul capătă o imagine de ansamblu transparentă a întregului proces, precum și a documentelor tehnice aferente pentru atingerea conformității cu directivele și, astfel, a siguranței utilajelor. Astfel, produsul este proiectat și executat conform regulilor general acceptate ale tehnologiei. Știți dacă documentația necesară pentru procesul de evaluare a conformității conform CEM-RL este completă din punctul de vedere al conținutului și puteți eventual planifica în regie proprie măsuri necesare pentru îmbunătățirea disponibilității sistemului, precum și măsuri timpurii împotriva emisiei de radiații electromagnetice și să recunoașteți și să remediați interferențele electromagnetice.

Descriere Limba Stadiu
Inspecție EC CME [PDF, 0,11 MB]
Inspecție EC detaliată pentru integratorii de sistem, conform Directivei CEM
engleză 12.10.2015

Analiză de conformitate conform directivei pentru joasă tensiune

La analiza privind Directiva Europeană pentru joasă tensiune (DJT) beneficiați inițial de o consiliere preliminară privind contextele juridice și noțiunile relevante. Vă explicăm procedura de evaluare a conformității, inclusiv obligațiile formale conform DJT. În etapa următoare analizăm în cadrul unui interviu cerințele de bază pentru obiectivele de protecție pentru echipamente electrice sau, opțional, și procesul de conformitate pentru un echipament electric concret. Dvs. știți dacă există toate documentele necesare pentru procesul de evaluare a conformității, conform DJT.

Descriere Limba Stadiu
Analiză EC LVD [PDF, 0,11 MB]
Analiză EC fundamentală pentru integratorii de sistem, conform directivei pentru joasă tensiune
engleză 12.10.2015

Inspecție de conformitate conform directivei pentru joasă tensiune

În cadrul inspecției sunt explicate metodele și procesele procedurii de conformitate specificate conform Directivei pentru joasă tensiune. Procedura realizată la echipamentul electric este redată la acest proces sub forma unei liste de control. Prin această inspecție, producătorul dobândește o imagine de ansamblu transparentă a întregului proces, precum și a documentelor tehnice aferente, necesare pentru atingerea conformității cu directivele. Dvs. știți dacă documentația necesară pentru procesul de evaluare a conformității conform NSR este completă din punctul de vedere al conținutului și puteți, eventual, să luați chiar dvs. măsurile care se impun pentru îmbunătățire.

Descriere Limba Stadiu
Inspecție EC MD [PDF, 0,11 MB]
Inspecție EC detaliată pentru integratori de sistem conform directivei pentru joasă tensiune
engleză 12.10.2015

Solicitați analiza/Inspecția

Solicitați aici analiza sau inspecția individuală privind Directiva pentru utilaje. Discutăm cu plăcere cu dvs. alte detalii.

Safety-Hotline

+49 5281/946 2777

Dringenauer Straße 30
31812 Bad Pyrmont, Germany

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere