Tehnologie de procesare și inginerie de proces

Tehnologie de procesare și inginerie de proces

Siguranță tehnologia de procesare

Vă sprijinim cu servicii individuale pentru operarea în siguranță în sistemele de inginerie de proces.

Experții noștri din domeniu vă ajută, indiferent de produs, la planificarea și execuția ciclului de viață al aplicației de securitate, conform EN 61511, precum și în cazul dispozitivelor de protecție TCP. În plus, integrarea mașinilor în sistemele de proces poate necesita punerea în aplicare a Directivei pentru utilaje. Aici vă stăm la dispoziție cu serviciile noastre de conformitate cu EN ISO 13849.

Consiliere

Consiliere la client

Vă consiliem în toate aspectele ciclului de viață al aplicației de securitate

Vă consiliem în planificarea și implementarea sistemului dvs.:

  • Realizarea ciclului de viață al aplicaţiei de securitate
  • Realizarea echipamentelor de protecție TCP
  • Interfețe: imprimante, utilaje
  • ATEX, CEM, Directiva pentru joasă tensiune
  • Realizarea de teste proof

Proiectare

Safety-Engineering la client

Noi punem în aplicare pentru dvs. cerințele Directivei pentru utilaje

Pentru atestarea integrității de securitate, investigăm pe baza documentației dvs. tehnice SIL-ul funcțiilor de siguranță.

Acestea trebuie să fie suficient de robuste împotriva unor defecțiuni întâmplătoare. La cerințe conform Directivei pentru utilaje, realizăm procesul integral al ciclului de viață al aplicaţiei de securitate.

Seminarii

Școlarizare privind siguranța la clienți

Noi răspundem tuturor întrebărilor dumneavoastră privind siguranța

Noțiuni de bază siguranță funcțională în tehnologia de proces
Beneficiați de o privire de ansamblu asupra cerințelor referitoare la echipamente de protecție cu tehnologie de control al proceselor și aflați procedurile de identificare și analiză a riscurilor. De asemenea, aflați cunoștințele de bază necesare pentru Safety Integrity Level, pe scurt, SIL.

Aplicarea EN 61511

Pe baza standardului IEC 61511-1:2016 și a altor standarde relevante, acest seminar vă oferă noțiunile de bază pentru atingerea nivelului de siguranță funcțională. În acest scop, este ilustrat în mod clar un exemplu coerent al ciclului de viață al aplicației de securitate - de la analiza de risc la proiectarea dispozitivelor de securitate PLT până la validare, operare și modificare. Aici primesc răspuns cele mai frecvente întrebări referitoare la alegerea elementelor de câmp, conceptul de „dovedit în uz” și proiectarea unui program software securizat.

Descriere
Aplicarea EN 61511 [PDF, 0,11 MB]
Seminar de o zi

Integrarea de utilaje în sisteme de inginerie de proces

Există adesea puncte de intersectare între cerințele industrie de proces și cele de siguranță a utilajelor: în sistemele de inginerie de proces sunt utilizate, de exemplu, și mașini de împachetat sau mașini de transport pentru ambalaje.

Domeniul de aplicare al Directivei pentru utilaje
O concatenare a acestor utilaje poate duce la un ansamblu de utilaje. Modificarea utilajelor și sistemelor se supune definiției modificării esențiale. În asemenea cazuri, un operator se transformă în producător și este responsabil pentru evaluarea de conformitate. Vă sprijinim în respectarea cerințelor specifice de siguranță a utilajelor și la asigurarea interfețelor domeniilor de siguranță pe baza criteriilor valabile în Germania și Austria.

Safety-Hotline

+49 5281/946 2777

Dringenauer Straße 30
31812 Bad Pyrmont, Germany

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere