Seminare

Cunoștințe de expert pentru siguranța dumneavoastră

Prelegere despre Directiva pentru utilaje  

Vă indicăm dispozițiile legale și vă consiliem în sensul implementării lor

Încă de la achiziționare, înainte de punerea în funcțiune, în timpul operării și chiar și la modernizarea unui sistem, sunt valabile norme legale foarte diferite pentru operatorii de utilaje.

Pentru a putea fi puse la dispoziție utilaje sigure, normele în ceea ce privește siguranța de operare și a utilajului trebuie respectate.

Siguranța utilajelor pentru specialiști în siguranță

În cadrul evaluării pericolelor trebuie evaluată siguranța utilajelor. În acest sens, siguranța funcțională este un aspect esențial. Pe baza normelor de siguranță valabile în Germania, acest seminar vă dă o imagine de ansamblu asupra cerințelor de bază. Această tematică constituie un modul complementar în calificarea specialiștilor în siguranță.

Pe baza unor exemple general valabile, relaționările normative și tehnice vă sunt prezentate explicit. Mai departe, întrebările relevante tipice pentru operator în jurul siguranței de operare și a utilajelor își primesc răspunsul.

Descriere Limba
Siguranța utilajelor pentru specialiști în siguranță [PDF, 0,11 MB]
Seminar de o zi
engleză

Siguranța utilajelor și securitate juridică

Un avocat specializat vă prezintă în trei secțiuni cerințele impuse producătorilor și comercianților de utilaje pe baza prevederilor legale valabile în Germania:

  • Răspundere
  • Cumpărare
  • Procedura în caz de daune

După fiecare secțiune, un inginer specializat în safety explică aplicarea practică a cerințelor. Ei cunosc și cerințele prevederilor legale aplicabile și au informații practice privind aplicarea lor.

Descriere Limba Stadiu
Siguranța utilajelor și securitate juridică [PDF, 0,12 MB]
Seminar de o zi
engleză 12.10.2015

Operarea utilajelor în siguranță

Pe baza normelor de siguranță valabile în Germania, acest seminar vă dă o imagine de ansamblu asupra cerințelor de bază în operarea sigură a utilajelor. Mai departe sunt tematizate măsurile de modificare la utilaje și concatenări de utilaje. În anumite condiții, dvs., ca operator de utilaje, deveniți producător de utilaje și trebuie să îndepliniți cerințele pe care trebuie să le respecte un producător. Vă sunt prezentate, în acest sens, criterii valabile în Germania, pentru a putea evalua situația corespunzătoare. Dobândiți informații despre cum puteți eventual ocoli rolul de producător împreună cu îndatoririle aferente.

Descriere Limba Stadiu
Operarea utilajelor în siguranță [PDF, 0,11 MB]
Seminar de o zi
engleză 12.10.2015

Noțiuni de bază în siguranța utilajelor

Acest seminar vă dă o imagine de ansamblu al cerințelor de bază în domeniul siguranței utilajelor, pentru producția și operarea de utilaje în Germania. Știți de ce tehnologia de securitate este absolut necesară și că are un aport esențial la prevenirea accidentelor. Vă sunt cunoscute metodele și procesele pentru atingerea siguranței utilajului. Aveți o imagine de ansamblu asupra normelor de securitate, legilor germane relevante, directivelor europene și dispozițiilor pentru producătorii și operatorii de utilaje.

Descriere Limba Stadiu
Noțiuni de bază în siguranța utilajelor [PDF, 0,11 MB]
Seminar de o zi
engleză 12.10.2015

Solicitați seminarul Safety

Solicitați aici seminarul Safety individual. Discutăm cu plăcere cu dvs. și alte detalii.

Safety-Hotline

+49 5281/946 2777

Dringenauer Straße 30
31812 Bad Pyrmont, Germany

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere