Consiliere

Sfatul experților pentru siguranța dumneavoastră

Angajat Phoenix Contact consiliază în probleme de siguranță la operarea utilajelor  

Vă consiliem în privința aspectelor de siguranță la modificări și concatenări de utilaje

Dacă dvs. ca operator efectuați modificări la utilajul dvs., este posibil ca prin aceasta să deveniți producător. În acest caz, sunteți responsabil pentru noua conformitate a utilajului și cu respectarea tuturor directivelor relevante pentru piața internă.

Tot așa, în anumite situații, dacă concatenați în regie proprie utilaje existente deja sau nou achiziționate, deveniți producător al unui utilaj complet, cu toate îndatoririle și responsabilității care decurg de aici.

Consiliere la modificări

La consilierea în cazul modificărilor aduse la utilaje, vă prezentăm situația legală și cu consecințele care rezultă din modificările esențiale. Aceasta se petrece pe baza normelor legale germane și austriece. Vă explicăm toate criteriile posibile de decizie pentru clasificarea modificărilor planificate. Pe baza acestora, puteți să constatați dacă o modificare este una esențială. În plus, vă prezentăm un document pentru evaluarea și clasificarea tuturor aspectelor relevante. Vă explicăm în detaliu conținuturile pe baza evaluării a cel puțin o modificare. Puteți folosi acest document-model completat ca atestare a rezultatelor analizei.

Descriere Limba Stadiu
Consiliere la modificări [PDF, 0,14 MB]
Este modificarea unui utilaj o modificare esențială?
engleză 12.10.2015

Consiliere la concatenări

La consilierea în vederea concatenării unor utilaje vă prezentăm situația legală referitoare la un ansamblu de utilaje, împreună cu consecințele care rezultă din aceasta. Aceasta se petrece pe baza normelor legale germane și austriece. Vă explicăm toate criteriile posibile de decizie pentru a evalua dacă concatenarea planificată reprezintă un ansamblu de utilaje. În plus, vă indicăm posibilitățile de a evita, eventual, un ansamblu de utilaje.

Descriere Limba Stadiu
Consiliere la concatenări [PDF, 0,14 MB]
Este concatenarea un ansamblu de utilaje?
engleză 12.10.2015

Solicitați consiliere

Solicitați aici consilierea individuală pentru dvs. Discutăm cu plăcere cu dvs. alte detalii.

Safety-Hotline

+49 5281/946 2777

Dringenauer Straße 30
31812 Bad Pyrmont, Germany

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere