Analiză/Inspecție

Evaluarea experților pentru siguranța dvs.

Un angajat verifică funcțiile de siguranță ale utilajului  

Verificăm siguranța utilajelor dvs. la fața locului

Conform legii germane pentru protecția muncii, operatorii de utilaje sunt obligați să ia măsuri pentru siguranța și sănătatea angajaților lor.

În plus, conform directivei de siguranță în operare valabile în Germania, starea tehnică în legătură cu siguranța funcțională este o componentă esențială a verificărilor periodice.

Pentru a vă sprijini la respectarea acestor norme, vă verificăm cu plăcere situația curentă la fața locului și vă facem recomandări pentru posibile optimizări.

Analiza utilajului

În cadrul analizei utilajului, evaluăm în colaborare cu personalul dvs. responsabil cu siguranța de la fața locului, starea actuală de siguranță a parcului de utilaje, respectiv a utilajului. Aceasta se efectuează pe baza datelor dvs. și documentației tehnice. În acest sens indicăm măsuri pentru respectarea cerințelor legal precum și a statutului actual de conformitate, conform 2006/42/CE.

Descriere Limba Stadiu
Analiza fundamentală a utilajului [PDF, 0,13 MB]
Pentru operatorii de utilaje, conform legii protecției muncii și directivei pentru siguranța de operare
engleză 12.10.2015

Inspecția utilajelor

La inspecția utilajului verificăm, în colaborare cu personalul dvs. responsabil cu siguranța, operarea și mentenanța, implementarea funcțiilor de siguranță, starea tehnologică a echipamentelor de protecție precum și instalarea corectă, inclusiv a distanțelor de siguranță.

Descriere Limba Stadiu
Inspecția detaliată a utilajelor [PDF, 0,18 MB]
Pentru operatori de utilaje, conform Legii pentru securitatea și sănătatea la locul de muncă și Directivei pentru siguranța în operare
engleză 12.10.2015

Analiza concatenării

La analiza concatenării, verificăm dacă o concatenare actuală de utilaje poate fi considerată ca ansamblu de utilaje conform Directivei pentru utilaje 2006/42/CE (MRL), articolul 2, punctul patru. Pentru o procedură conformă cu uzanțele juridice, analizăm, evaluăm și documentăm starea de fapt. Eventual, vă arătăm măsurile necesare care rezultă din aceasta.

Descriere Limba Stadiu
Analiză pentru operatorii de utilaje [PDF, 0,23 MB]
Este concatenarea un ansamblu de utilaje?
engleză 12.10.2015

Solicitați analiza/Inspecția

Solicitați aici analiza sau inspecția individuală privind Directiva pentru utilaje. Discutăm cu plăcere cu dvs. alte detalii.

Safety-Hotline

+49 5281/946 2777

Dringenauer Straße 30
31812 Bad Pyrmont, Germany

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere