Seminare

Cunoștințe de expert pentru siguranța dumneavoastră

Personalul Phoenix Contact școlarizează clienții pentru lucrul cu produse safety  

În cadru seminarelor vă transmitem cunoștințe de expert privind Directiva pentru utilaje

Cu temele seminarelor noastre venim în întâmpinarea tuturor provocărilor pe care le implică Directiva Europeană pentru utilaje, pentru producția și punerea în vânzare a utilajelor.

În funcție de necesitate, vă transmitem cunoștințe despre cerințele juridice de bază până la informații detaliate pentru aplicare.

Siguranța utilajelor și securitate juridică

Un avocat specializat vă prezintă în trei secțiuni cerințele impuse producătorilor și comercianților de utilaje pe baza prevederilor legale valabile în Germania:

  • Răspundere
  • Cumpărare
  • Procedura în caz de daune

După fiecare secțiune, un inginer specializat în safety explică aplicarea practică a cerințelor. Ei cunosc și cerințele prevederilor legale aplicabile și au informații practice privind aplicarea lor.

Descriere Limba Stadiu
Siguranța utilajelor și securitate juridică [PDF, 0,12 MB]
Seminar de o zi
engleză 12.10.2015

Directiva pentru utilaje

Acest seminar se adresează tuturor celor care doresc să producă, să pună în funcțiune sau să comercializeze utilaje conforme cu directivele. Se vor trata aici în special procedurile de evaluare a conformității valabile în spațiul economic european și aplicarea lor practică și orientată spre proces. În plus, se va prezenta ce este necesar pentru a construi, monta și comercializa un utilaj în conformitate cu directivele.

Descriere Limba Stadiu
Directiva pentru utilaje [PDF, 0,15 MB]
Seminar de o zi
engleză 12.10.2015

Evaluarea riscurilor

În acest seminar dobândiți know-how privind efectuarea practică a unei evaluări a riscurilor conform Directivei pentru utilaje 2006/42/CE. Aplicați metodele și procesele la un utilaj real exemplificativ și documentați rezultatele și măsurile rezultate. În final, veți cunoaște etapele necesare pentru efectuarea și documentarea evaluării riscurilor la un utilaj și veți ști cum se realizează aceasta în practică.

Descriere Limba Stadiu
Evaluarea riscurilor [PDF, 0,13 MB]
Seminar de o zi
engleză 12.10.2015

Workshop practic de siguranța utilajelor

În acest workshop aflați cum să implementați cunoștințele teoretice privind conținutul Directivei pentru utilaje și al standardului EN 13849-1. Aceasta se realizează pe un exemplu real de utilaj. În legătură cu ciclul de viață al aplicației de securitate vă sunt prezentate în mod consistent toate măsurile necesare pentru securitatea utilajelor, luând ca exemplu o funcție de securitate.

Descriere Limba Stadiu
Aplicarea siguranței funcționale [PDF, 0,14 MB]
Seminar de o zi
engleză 12.10.2015

Curs sistem PROFIsafe

În calitate de angajat în domeniul proiectării, programării, punerii în funcțiune sau al activității de service învățați în acest seminar modul de funcționare și structura sistemului PROFIsafe. Vă familiarizați cu tehnologia de instalare și conectare a traductoarelor de semnal. Știți cum se aplică categoria de siguranță impusă Performance Level și SIL necesar la proiectarea sistemului corespunzător pentru 1 sau 2 canale. Puteți realiza ușor și rapid punerea în funcțiune cu Software PC WORX și SafetyProg.

Descriere Limba Stadiu
Sistem PROFIsafe [PDF, 0,11 MB]
Seminar de două zile
engleză 12.10.2015

FS Technician for Machinery cu certificat TÜV Rheinland

Acest seminar este desfășurat de Phoenix Contact în calitate de Course Provider în cadrul programului Functional Safetyal TÜV Rheinland. Prin absolvirea cu succes a examenului de încheiere, participanții obțin certificatul recunoscut Functional Safety Technician (TÜV Rheinland) și sunt înregistrați nominal ca FS Technician (TÜV Rheinland) for Machinery - CE Practice din partea TÜV Rheinland Industrie Service GmbH (www.tuvasi.com). Certificatul este o dovadă de calificare recunoscută internațional în domeniu demonstrând cunoștințele necesare pentru aplicarea în practică a cerințelor privind siguranța utilajelor.

Descriere Limba Stadiu
Aplicarea Directivei pentru utilaje [PDF, 0,16 MB]
Seminar de 4,5 zile
engleză 12.10.2015

Ciclul de viață al aplicației de securitate pentru mașini

În această serie de seminare despre ciclul de viață al aplicației de securitate dobândiți know-how privind configurarea și aplicarea activităților pentru siguranța funcțională a utilajelor. Întregul proces al siguranței funcționale este împărțit în opt faze. Prin această structurare este posibilă o realizare consecventă, planificabilă și, astfel, comprehensibilă a cerințelor legate de siguranță. În grupuri mici, învățați să cunoașteți cerințele de proces pe un utilaj exemplificativ real.

Descriere Limba Stadiu
Evaluarea riscurilor [PDF, 0,13 MB]
Seminar de o zi
engleză 12.10.2015
Planificarea siguranței specificație, planificarea validării [PDF, 0,13 MB]
Seminar de o zi
engleză 12.10.2015
Realizare, verificare, simulare cod, validare [PDF, 0,14 MB]
Seminar de o zi
engleză 12.10.2015

Curs de utilizator SISTEMA

După participarea la acest seminar de utilizator aveți cunoștințele necesare pentru lucrul optim cu software-ul SISTEMA. În cazul SISTEMA este vorba despre un software pentru evaluarea funcțiilor de securitate, care este pus la dispoziție gratuit de BGIA. Instrumentul oferă o asistență cuprinzătoare la utilizarea EN ISO 13849-1 pentru determinarea unui Performance Level.

Descriere Limba Stadiu
Asistent Software SISTEMA [PDF, 0,12 MB]
Seminar de o zi
engleză 12.10.2015

Punerea în aplicare a EN ISO 13849-1

În acest seminar învățați să configurați componentele de securitate ale controlerului și să determinați fiabilitatea pentru funcțiile de securitate sub formă de Performance Level. Acest lucru este descris în EN ISO 13849-1. După structurile adecvate de hardware pentru controlere de siguranță învățați procedurile pentru realizarea unui software sigur. După eveniment, veți putea determina nivelul de performanță al unui controler de siguranță și veți cunoaște interfețele necesare pentru mecanică. Puteți realiza în mod optim controlerele de siguranță și cunoașteți principiile și procedurile pentru determinarea nivelului atins de Performance Level. În plus, aveți o privire de ansamblu asupra posibilităților software-ului SISTEMA, un software pentru evaluarea funcțiilor de siguranță.

Descriere Limba Stadiu
Aplicarea standardului EN ISO 13849-1 [PDF, 0,15 MB]
Seminar de o zi
engleză 12.10.2015

Bazele tehnologiei de siguranță pentru stagiari și începători

În cadrul acestui seminar, aflați de ce tehnologia de securitate este absolut necesară și că are un aport esențial la prevenirea accidentelor. Vă faceți o imagine de ansamblu asupra normelor de securitate, legilor relevante, directivelor și dispozițiilor pentru producătorii și operatorii de utilaje. Proiectanții de echipamente electrice, pneumatice și hidraulice ale mașinilor și sistemelor trebuie să respecte aceste legi cu caracter obligatoriu.

În acest scop, vă punem la dispoziție stadiul actual al principiilor de proiectare a tehnologiei de siguranță și a tehnologiei de comandă pentru funcțiile de securitate. În plus, sunt prezentate metodele de bază pentru revizuirea normativă necesară a funcțiilor de securitate referitoare la structură, diagnosticare și probabilitate de apariție a erorilor.

Descriere Limba
Bazele tehnologiei de siguranță pentru stagiari și începători [PDF, 0,1 MB]
Seminar de o zi
engleză

Curs referitor la tehnologia SafetyBridge

În calitate de angajat în domeniul proiectării, programării, punerii în funcțiune și/sau al activității de service învățați în acest seminar modul de funcționare și structura tehnologiei SafetyBridge (SBT V3). Vă familiarizați cu tehnologia de instalare și conectare a traductoarelor de semnal. Știți cum se aplică categoria de siguranță impusă Performance Level și SIL necesar la proiectarea sistemului corespunzător pentru 1 sau 2 canale. Puteți realiza ușor și rapid punerea în funcțiune cu programele software PC Worx și Safeconf.

Descriere Limba
Curs referitor la tehnologia SafetyBridge [PDF, 0,1 MB]
Seminar de 1,5 zile
engleză

Solicitați seminarul Safety

Solicitați aici seminarul Safety individual. Discutăm cu plăcere cu dvs. și alte detalii.

Safety-Hotline

+49 5281/946 2777

Dringenauer Straße 30
31812 Bad Pyrmont, Germany

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere