Consiliere

Sfatul experților pentru siguranța dumneavoastră

Personalul Phoenix Contact consiliază clienții pe tema siguranței funcționale  

Vă consiliem pe tema siguranței funcționale

Vă împărtășim experiențele noastre dobândite de-a lungul anilor privind tema siguranței funcționale.

Vă oferim o prezentare temeinică a măsurilor necesare pentru siguranța funcțională cu o consiliere generală.

Pentru a clarifica necesitățile dvs. speciale, ne orientăm după cerințele dvs. Astfel, dvs. aveți o țintă specific pentru etapele următoare și puteți introduce măsurile corespunzătoare.

Consiliere de siguranță

Vă consiliem pe temele ciclului de viață al aplicației de securitate, pe baza unui catalog de teme standardizat. Acest document ia în considerare toate aspectele juridice și normative necesare pentru tema dumneavoastră specifică. Catalogul de teme este un ghid pe care îl primiți în cadrul consilierii. El este structurat astfel încât dvs să puteți adăuga note personale în timpul convorbirii. Pentru alte teme primiți după consiliere protocolul de consiliere.

Descriere Limba Stadiu
Siguranță funcțională [PDF, 0,19 MB]
Consiliere individuală
engleză 12.10.2015

Consiliere individuală independentă de loc

În cadrul portofoliului nostru de servicii vă oferim consiliere prin internet indiferent de amplasament, pentru a vă ajuta încă și mai rapid. Prin intermediul unei teleconferințe în rețea, experții în siguranță vă consiliază pe teme privind procesul pentru siguranța utilajelor: Aceasta se poate realiza în mod general privind ciclul de viață al aplicației de securitate pentru utilaje sau detaliat privind etapele individuale de la evaluarea riscurilor la validare. Tema este convenită în prealabil. Costurile se determină în funcție de timpul consumat efectiv cu consilierea. Nu se aplică costuri auxiliare, de exemplu cele de deplasare.

Descriere Limba Stadiu
Siguranță funcțională [PDF, 0,17 MB]
Consiliere individuală independentă de loc
engleză 12.10.2015

Solicitați consiliere

Solicitați aici consilierea individuală pentru dvs. Discutăm cu plăcere cu dvs. alte detalii.

Safety-Hotline

+49 5281/946 2777

Dringenauer Straße 30
31812 Bad Pyrmont, Germany

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere