Implementare

Asistența experților pentru siguranța dumneavoastră

Personalul Phoenix Contact explică clienților cerințele referitoare la siguranța mașinilor  

Vă ajutăm să implementați cerințele referitoare la siguranța mașinilor

Pentru a vă putea concentra mai bine pe competențele de bază, vă instruim intensiv în legătură cu implementarea cerințelor privind siguranța utilajelor.

Pentru aceasta vă ajutăm pe teren sau preluăm integral sarcini parțiale pe care le implementăm conform indicațiilor dvs.

Îsoțirea procesului pe teren

Experții noștri vă susțin realizatorii de securitate prin moderare direct la sediul dvs. Prin această moderare intensivă, atingem în funcție de solicitare orice moment al ciclului de viață al aplicației de securitate în dezvoltare. Moderarea noastră ia în considerare toate aspectele juridice și normative necesare pentru tema dumneavoastră specifică. Pentru aceasta, noi lucrăm cu formulare de documentație standardizate. Pentru fiecare fază a ciclului de viață al aplicației de securitate, experții noștri prezintă modul de lucru cu formularele de documentație și vă prezintă conținuturile specializate pentru cazurile de aplicare concrete. Aflați ce teme trebuie abordate și în ce succesiune. Astfel, documentația dvs. de dezvoltare devine documentație de verificare.

Descriere Limba Stadiu
Safety-Moderation [PDF, 0,12 MB]
Îsoțirea procesului pe teren
engleză 12.10.2015

Safety-Engineering

Documentele și cerințele dvs. constituie baza noastră de lucru - noi realizăm siguranța funcțională pentru dvs. Lăsați aplicațiile dvs. de securitate în seama experților noștri și aveți încredere în experiența noastră acumulată în ani și în cunoștințele noastre despre Safety.

Descriere Limba Stadiu
Safety-Engineering [PDF, 0,13 MB]
Realizarea siguranței funcționale
engleză 12.10.2015

Elaborarea manualului de funcționare

Elaborăm pentru utilajele dvs. instrucțiuni de funcționare în conformitate cu directiva 2006/42/CE pe baza informațiilor puse la dispoziție de dvs. Pentru aceasta vă intervievăm pe teren pe baza unei liste de control și vă solicităm informațiile de specialitate necesare. În conformitate cu directiva pentru utilaje, fiecare utilaj trebuie să aibă un manual de funcționare înainte de introducerea pe piață. Manualul de utilizare este o componentă importantă a procesului de conformitate și o condiție pentru aplicarea marcajului EC. Ca ultimă măsură de reducere a riscurilor, acesta informează utilizatorul, între altele, cu privire la pericolele reziduale și despre cum pot fi evitate sau controlate acestea.

Descriere Limba Stadiu
Elaborarea manualului de funcționare [PDF, 0,15 MB]
Manual de funcționare conform directivelor pentru conformitate EC
engleză 12.10.2015

Solicitați asistență la implementare

Solicitați aici sprijin individual pentru dvs. Discutăm cu plăcere cu dvs. alte detalii.

Safety-Hotline

+49 5281/946 2777

Dringenauer Straße 30
31812 Bad Pyrmont, Germany

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere