Servicii pentru securitatea mașinilor și a sistemelor

Servicii pentru securitatea sistemelor și a mașinilor

Soluția dumneavoastră de securitate

Ajutor competent pentru întregul ciclu de viață al aplicației de securitate pentru dumneavoastră.

Înapoi la Service și asistență

Categorii

 • Producător de utilaje
  Producător de utilaje

  Ca producător de utilaje, trebuie să respectați cerințele Directivei pentru utilaje, în special privind siguranța și fiabilitatea controlerelor. Noi vă ajutăm în acest sens!

 • Integratori de sisteme
  Integratori de sisteme

  În calitate de integratori de sisteme, vă ocupați de specificația funcțiilor de siguranță și de etapele care rezultă de aici.

 • Operator utilaje
  Operator utilaje

  Dacă operați un utilaj, este responsabilitatea dvs. să respectați cerințele directivei de siguranță în exploatare.

Serviciile noastre de siguranță pentru dumneavoastră: asistență integrală pentru toate întrebările de siguranță privind mașina dumneavoastră. În cazul în care operați mașini, le produceți integral sau în parte, le comercializați, le importați sau integrați sisteme tehnice în mașini - vă stăm la dispoziție cu serviciile noastre de siguranță.

Avantajele dvs.

 • Economisiți timp, transmițând cerințele de securitate la Phoenix Contact
 • Grad maxim de siguranță juridică datorită cunoștințelor și experienței experților în securitate cu certificare TÜV
 • Soluție optimă de tehnologie de siguranță datorită cunoștințelor extinse privind tehnologia și produsul
 • Management de proces perfecționat datorită luării în considerare în mod consecvent a tuturor cerințelor
 • Management de proiect orientat spre obiective, cu etape de proces adecvate în mod optim una la alta
 • Asigurare juridică demonstrabilă datorită documentației consecvente

Service expert din primul minut

Know-how-ul nostru pentru siguranța dumneavoastră. Proiectați, construiți și modificați mașinile dumneavoastră în conformitate cu cerințele legale cu susținerea experților în securitate de la Phoenix Contact. Cunoștințele de specialitate ale angajaților noștri certificați TÜV vă asigură siguranţă juridică în domeniul securității pentru mașini. În acest sens vă ajutăm în mod independent de producător.

Măsurile noastre se orientează în funcție de ciclul de viață al aplicației de securitate pentru mașini, pe baza standardelor EN ISO 13849, EN 62061 și, pentru tehnologia de proces, pe baza standardului EN 61511. Aceasta înseamnă: vă susținem consecvent, planificabil și demonstrabil în realizarea cerințelor dumneavoastră legate de securitate.

În acest mod puteți exclude, în calitate de responsabil pentru securitatea mașinii și a procesului tehnologic, toate erorile posibile și sistematice, lucrând astfel în conformitate cu normele.

Ajutor privind ciclul de viață al aplicației de securitate

Ciclul de viață al aplicației de securitate pentru mașini  

Ciclul de viață al aplicației de securitate pentru mașini

Operatori de utilaje
Vă ajutăm în sarcinile dumneavoastră în legătură cu Ordonanța privind securitatea în funcționare, valabilă în Germania, la evaluarea pericolelor și la pregătirea în siguranță a mijloacelor de lucru. Atunci când, în calitate de operator al utilajului, efectuați modificări la acesta, preluați, eventual, rolul unui producătorului de utilaj.

Producători de mașini
Vă ajutăm în sarcinile dumneavoastră în conformitate cu directivele aplicabile în Europa privind utilajele, compatibilitatea electromagnetică și joasa tensiune, precum și la declarația de conformitate EC. Noi configurăm procesul pe baza ciclului de viață al siguranței pentru mașini, de la faza 0 până la 7.

Integratori de sisteme
Vă ajutăm în sarcinile dumneavoastră conform standardelor EN ISO 13849, EN 62061, Directivei europene CEM și Directivei pentru joasă tensiune precum și la lucrul cu asistentul software SISTEMA. Noi configurăm procesul pe baza ciclului de viață al siguranței pentru mașini, de la faza 2 până la 7.

Safety-Hotline

+49 5281/946 2777

Dringenauer Straße 30
31812 Bad Pyrmont, Germany

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere