Software-ul de planificare PROJECT complete

Software-ul de planificare PROJECT complete

Drumul cel mai simplu spre șirul de blocuri terminale

Continuu, de la proiectare, până la aplicația finalizată.

Proiectare intuitivă, funcții inteligente și interfață de utilizator personalizabilă: în prezent, software-ul PROJECT complete este cea mai inovatoare soluție pentru proiectarea simplă a șirului dumneavoastră de blocuri terminale și crearea cu ușurință a marcajelor aferente.

Experimentați conectarea digitală optimă a tuturor pașilor unui proces, începând de la proiectarea CAE până la montajul produsului finit.

PROJECT complete – punerea în practică a proiectelor digitale!

PROJECT complete combină software-ul nostru consacrat de proiectare pentru șiruri de blocuri terminale cu un instrument puternic de marcare.

Schimbul direct de date cu toate programele CAE uzuale, precum și întocmirea întregii documentații de proiect fac ca acest software de proiectare să fie unic.

PROJECT complete este compatibil cu toate sistemele de marcaj ale Phoenix Contact și permite un flux de date continuu de la planificare până la un șir de blocuri terminale marcat complet.

PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere