Product Compliance

Creaţi un raport de conformitate pentru a confirma că produsele dumneavoastră îndeplinesc cerinţele referitoare la substanţe conform RoHS şi REACH.

Indicaţi în partea de jos numerele produselor, pentru a afişarea informaţiilor despre conformitate şi pentru descărcarea declarațiilor de conformitate.


Indiciu: puteţi copia şi insera numerele de produs din alte aplicaţii, de ex. un document Excel sau PDF.

Promisiunea noastră

Produsele identificate de Phoenix Contact ca fiind conforme cu RoHS conţin plumb, crom hexavalent, mercur, PBB şi PBDE cu un procentaj masic de cel mult 0,1 % în materialele omogene, şi cadmiu cu un procentaj masic de cel mult 0,01 %, sau sunt, aşa cum este definit în anexele directivei 2011/65/UE (RoHS 2), excluse de la valorile limită menţionate mai sus şi sunt conforme cu directiva 2015/836/UE. În plus, aceste produse sunt conforme cu anexa XVI şi anexa XVII din ordonanţa (CE) nr. 1907/2006 (regulamentul REACH). Aceste informaţii se bazează pe nivelul nostru actual de cunoştinţe şi pe informaţiile puse la dispoziţie de furnizorii noştri, putând suferi modificări.


Contactaţi-ne

Dacă aveţi întrebări privind conformitatea produselor cu directiva RoHS sau alte directive şi prevederi, vă rugăm să luaţi legătura cu noi prin e-mail: product_compliance@phoenixcontact.com

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere