Spre toate informațiile de presă

Sursa de alimentare neîntreruptibilă a fost distinsă cu premiul Innovation Award

25.07.2019

QUINT DC-UPS  

QUINT DC-UPS

Prima sursă de alimentare neîntreruptibilă inteligentă, Quint DC-UPS de la Phoenix Contact, se remarcă prin integrarea facilă în rețele industriale consacrate.

Aceasta dispune de o interfață integrată pentru Profinet, EtherNet/IP, EtherCAT și USB, oferind astfel un nivel ridicat de flexibilitate. În plus, sistemul inteligent de management al bateriei cu IQ-Technology și încărcător de baterie de mare putere asigură o disponibilitate deosebit de ridicată a sistemului.

Combinația acestor caracteristici a convins chiar și juriul specializat al publicației din domeniul producției de tablouri de distribuție de la editura TeDo, care a oferit sursei de alimentare premiul Innovation Award 2019 pentru producția de tablouri de distribuție.

Publicația a acordat această distincție pentru cinci produse extrem de inovatoare, care consolidează avantajul concurențial al industriei germane de producție a panourilor de distribuție, îndeplinind în același timp cerințele din ce în ce mai exigente ale utilizatorilor. Juriul specializat a considerat că sursa de alimentare Quint DC-UPS reprezintă o soluție foarte avansată în domeniul producției de tablouri de distribuție.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere