Spre toate informațiile de presă

Protecție invizibilă pentru dispozitive terminale

04.03.2019

BLOCKTRAB BLT-T3 și BLT-SKT  

BLOCKTRAB - protecția invizibilă a dispozitivelor terminale

Protejați-vă dispozitivele terminale în condiții de siguranță și în mod fiabil la tensiunile de descărcare, cu dispozitivele de protecție la supratensiune BLOCKTRAB.

Protecția invizibilă a dispozitivelor terminale este disponibilă pentru prize încorporate pentru dispozitive, canale de cablu sau prize. Cu această familie de produse veți găsi soluția potrivită pentru protecția invizibilă. Un produs montabil pe șină DIN instalat în tabloul de distribuție nu este întotdeauna soluția potrivită. Adaptoarele de priză pentru conectarea la priză, de multe ori nu arată frumos, ocupă prea mult spațiu sau pot fi îndepărtate în necunoaștere de cauză.

Produsele BLT-T3 și BLT-SKT sunt instalate permanent în locuri ascunse. Acestea sunt adecvate pentru sistemele monofazate de 230 V și protejează dispozitivele dvs. terminale pe o rază cu o lungime de cablu de până la 10 m. BLT-T3 se instalează în prize încorporate pentru dispozitive, canale de cablu sau sisteme sub pardoseală, iar BLT-SKT în spatele prizelor disponibile în comerț.

Indiferent de alegerea produsului pentru protecția la supratensiune în condiții de siguranță, trebuie să se bazeze pe un concept complet de protecție. Acest lucru înseamnă că în clădiri trebuie să fie instalată o protecție la supratensiune și în distribuția principală și eventual în distribuția secundară.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere