Spre toate informațiile de presă

Protecție la supratensiune pentru montarea în rack

24.10.2016

Dispozitive de protecție la supratensiune din seriile VAL-MS…O și VAL-MS…U  

Dispozitive de protecție pentru aplicații rackmount

Protecția la supratensiune pentru aplicații de montare în rack trebuie să îndeplinească cerințele de densitate și performanță înalte.

Protecția la supratensiune pentru aplicații de montare în rack trebuie să îndeplinească cerințele de densitate și performanță înalte. Phoenix Contact a dezvoltat acum primele dispozitive de protecție la supratensiune conectabile pentru utilizarea în carcase standard rackmount. Pe baza familiei de produse VALVETRAB, aceste produse combină o poziție de instalare nouă și elegantă, pentru a optimiza fundamental protecția la supratensiune pentru aplicațiile rackmount. Cu noua poziționare pe fațada clădirii, utilizatorul poate controla indicatorul de stare fără a trebui să înlăture capacul sau să întrerupă sursa de alimentare. Dispunerea clară a dispozitivelor inserabile de protecție la supratensiune facilitează o întreținere și depanare rapidă. Prin indicatorul de stare local sau în contactul pentru semnalizare la distanță este posibil un control vizual rapid și comod. Contactele fără potențial izolate galvanic monitorizează starea tuturor fișelor inserabile pentru un sistem fiabil.


PHOENIX CONTACT SRL

Floreasca Business Park
Calea Floreasca 169 A,
Corp A, Etaj 8,
București, România,
RO-014459
0040 21 350 88 12
0040 21 350 88 13
Referrer:

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere