Spre toate informațiile de presă

Server OPC UA pentru controlere pe bază de PC Worx

05.08.2015

Cutie software PC WORX UA SERVER  

Cu PC WORX UA SERVER pot fi accesate prin OPC UA toate variabilele controlerelor PC WORX.

Cu serverul PC WORX UA de la Phoenix Contact aveți posibilitatea ca, prin protocolul de comunicații standardizat OPC UA (Unified Architecture) să accesați toate variabilele controlerelor programabile PC WORX.

Serverul este conceput pentru structuri cantitative mari: poate transmite date de la maximum 200 de controlere către un sistem de vizualizare sau de organizare a producției. Afișarea variabilelor se efectuează prin profilul standardizat PLCopen. Pentru comunicații, serverul OPC UA utilizează protocolul binar, prin care obține viteze mari la transmiterea de date. Un concept de securitate certificat îl protejează de accesări neautorizate și de erori de manipulare și operare. Pe lângă o autentificare de client OPC UA prin certificate, serverul oferă opțional și posibilitatea unei codări a comunicațiilor între client și server. O mare atenție a fost acordată diagnosticării detaliate. Prin configuratorul livrat alături de produs, utilizatorul poate să proiecteze setările de siguranță și să diagnosticheze conexiunile cu clienții și cu controlerele.


PHOENIX CONTACT ROMANIA

Splaiul Unirii 165
Timpuri Noi Square
TNO1, Etaj 1
Bucuresti 030133
+40 21 350 88 12 - 3
+40 37 448 56 32 - 7

Acest website folosește cookie-uri. Prin continuarea vizualizării site-ului nostru acceptați politicile noastre referitoare la cookie-uri. Pentru mai multe informații citiți politica noastră de confidențialitate.

Închidere